Velkommen til websidene til Østkanten Bluesklubb

Østkanten Bluesklubb er en aktiv og samfunnsengasjert bluesklubb i Oslo med opp til 70 arrangementer i året.

Støtt Østkanten bluesklubb

Vil du støtte Østkanten bluesklubb gjennom Grasrotandelen? SMS: GRASROTANDELEN 981403118 til 2020 (tjenesten er gratis).

Rampelys: Three Bastards BluesBand + Basket Case

Rampelys: Three Bastards BluesBand + Basket Case

Starting on 22.05.17 21:00 Lagre i kalender

Herr Nilsen C. J. Hambros plass 5 , 0164 , Oslo

Kategorier: Konserter

Hits: 1016

Rate:

Vi kan by på fullt trøkk med høyoktant bluesrock og bredbeint rock fra heavyrockens barndom på Rampelys denne kvelden.

Gratis inngang!

Three Bastards BluesBand er ett høyoktant bluesrock band fra Oslo. De tre medlemmene har bred erfaring fra punk, rock, blues og rockabilly scenen i Norge i band som «Murder In Vegas», «Babylon Bastards», «De Skadeskutte» og «Plasters» som gir bandet en bred musikalsk innflytelse. Men en ting de alle har til felles er å spille kompromissløs, kjapp, energisk, rett i fleisen bluesrock. Bandet er tydelig inspirert av ZZ Top, Rory Gallagher og George Thorogood. De kjører på med både cover og egne låter.
Three Bastards BluesBand er de ultimate” road dogs”, ingen steder er for små eller for store til å bli satt på det ultimate Blues toget. Blues til folket! Three Bastards BluesBand gir alltid 100 % uansett.

Stian Høgestøl - Gitar og vokal
Jarl Von Anshus - Bass og vokal
Espen Østhaug - Trommer


Lenge siden du har hørt 70- og 80-tallets helter?
Basket Case tar fram igjen gullkornene fra heavyrockens barndom.
Vi bare nevner navn som Purple, Zeppelin, Maiden, AC/DC, og innimellom krydrer vi med låter fra dette århundre også!
Dette er musikere som har lang erfaring fra live-scenen gjennom mange år.
Vi fyrer opp med bredbeint gitar, dundrende komp og vokal som svir!

Basket Case er:
Oliver Toombs, trommer
Edgar Johansen, bass
Sigurd Salvesen, gitar
Stan Sylvander, vokal

It´s Partytime!

RAMPELYS er flyttet til Herr Nilsen og vi er på jakt etter unge band og artister som har lyst å få sjansen på en etablert scene.

Ta sjansen!

Rampelys - et håndslag for ukjente band

Rampelys er et prosjekt startet av Østkanten Bluesklubb høsten 2007 og har vart kontinuerlig. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra høsten 2016 er Herr Nilsen fast vertskap for arrangementet.

Det arrangeres en konsert i måneden. Vi vil presentere 2 band hver kveld, hovedsakelig i blues- og rocksegmentet. Det tilbys ikke honorar, men det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene. Klubben og Herr Nilsen vil drive en aktiv markedsføring av konsertene.

Flere av bandene som har spilt på Rampelys har fått betalte spillejobber hos klubben eller hos andre klubber/spillesteder i etterkant. Eksempler på band som har vært innom er Shuffle Service, Phone Joan, Norma Sass, Emmet Brown, Jonny Rock Group og Jens Carelius.

Bookingforespørsler kan rettes til: Jarl Anshus, Østkanten Bluesklubb: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

2017-05-22 21:00:00
2017-05-22 23:30:00
Kulturradet