Velkommen til websidene til Østkanten Bluesklubb

Østkanten Bluesklubb er en aktiv og samfunnsengasjert bluesklubb i Oslo med opp til 70 arrangementer i året.

Støtt Østkanten bluesklubb

Vil du støtte Østkanten bluesklubb gjennom Grasrotandelen? SMS: GRASROTANDELEN 981403118 til 2020 (tjenesten er gratis).

Nyheter

Nerli There

Starter 30.08.2019 21:00
Kategorier: Konserter
Treff: 752

Nerli There blir omtalt som et av Midt-Norges beste liveband, og et av landets mest produktive band. Med energisk melodisk rock´n roll og Americana som deres musikalske grunnpilar, og opptil 3 timers lange konserter, sikter de til å tilfredsstile alle konsertgjengere. Med 4 studioalbum og 1 livealbum under beltet har bandet delt scener sammen med navn som Chris Thompson, Dance With A Stranger, Dr.Hook og Hellbillies bare for å nevne noen. Det betyr ingenting om du er en headbangende rocker, ivrig danser, øldrikkende "small-talker" eller en ihuga musikkelsker; Du vil gå hjem fornøyd.

Konsertstart kl 21.00. Billetter inkl avgift, kr 275,- / medlemmer NBU kr 225,- på TicketCo.

Anmeldelser av bandet:
”…og når det gjelder konserter, så var konserten med Nerli There i påsken en høydare. Et mer samspilt og tight band skal man lete lenge etter!”
Bluesnews juni 2015
Anton Kristiansen for Smøla Bluesklubb

”Dette har blitt en av mine favoritter i år. Gutta spiller en Americana-inspirert bluesrock med harmoniske gitarsoloer og trestemt koring. Dette står ikke noe tilbake for band som The South og låter fra tid til annen bedre, synes jeg. Jeg har hatt gleden av å høre bandet to ganger i år og ble skikkelig satt ut av den kvaliteten og det format av musikk gutta leverer. Håper Nerli There får en masse spillejobber rundt om i Norge slik at publikum virkelig får hørt disse gutta. Det fortjener både publikum og bandet.
Dette er et nytt ”dette må jeg bare få med meg-øyeblikk” under festivalen…”
Ørland Bluesfestival
Syver Srøbka

Kulturradet