Velkommen til websidene til Østkanten Bluesklubb

Østkanten Bluesklubb er en aktiv og samfunnsengasjert bluesklubb i Oslo med opp til 70 arrangementer i året.

Støtt Østkanten bluesklubb

Vil du støtte Østkanten bluesklubb gjennom Grasrotandelen? SMS: GRASROTANDELEN 981403118 til 2020 (tjenesten er gratis).

Hayseed featuring Bjørn"Krisa" Kristiansen

Starter 28.02.2020 21:00
Kategorier: Konserter
Tags: blues, rock
Treff: 162

Hayseed har eksistert av og på siden 2001, De første årene var veldig aktive, med mange festivaljobber og faste spillinger på Smuget i Oslo. I 2004 var bandet to måneder i USA og gjorde 20 spillejobber på Østkysten, bl.a et par supportjobber for Johnny Winter samt noen klubbjobber i New York. Mest minneverdig var en konsert på The Bitter End (legendarisk rockeklubb i Greenwich Village) hvor bookingsjefen faktisk ville hyre Hayseed inn som fast husband!

Konsertstart kl.21.00.Billetter inkl.avg. kr.275,- / medlemmer NBU kr. 225,- på TicketCo

CD fra Hayseed til de 50 første som kjøper billetter.

Hayseed har gitt ut to album og en rekke Ep'er og singler. Gruppa har også vært på 8 turneer for Rikskonsertene, og har vært innom mange fylker i forbindelse med dette. I 2007 / 2008 var Hayseed backingband for Eric Martin (vokalist i Mr.Big) når han var innom Norge på turne.  Alle i bandet har vært aktive som freelancemusikere, og brukes som musikere på TV-produksjoner, i forskjellige band og i studiosammenheng. Forøvrig er bandet i studio med nye låter og planlegger utgivelse av ny EP til sommeren.

Hayseed, kort fortalt: et rockeband fra Oslo med lang fartstid, bestående av rutinerte musikere som er opptatt av å levere kvalitetsrock! De spiller 70- talls inspirert musikk, mest eget materiale ispedd litt covers. (Van Halen, Free etc) 10.nov 2017 kom singelen "Come Back Caroline" den ble spilt på p13 Stjernepose nå nylig. Her er det de hadde å si:
"Gamle rock-ringrever som virkelig treffer FM-rock spikeren rett på hodet med denne myke og melodiøse gull-låten" (Stjernepose 01.12.17)

Bandmedlemmer :Terje Kjørlaug - Morten Fredheim - Remi Fagereng - Endre Hallre Hareide

Bjørn " Krisa" Kristiansen er gjesteartist på 5 låter.

Bjørn har alltid hatt tilholdssted i Fredrikstad og det var som medlem av Fredrikstads t Mary han først gjorde seg bemerket på 1970-tallet. Senere ble han medlem i sangerinnen Alex's band. I denne tiden var Bjørn pålagt "kunstnernavnet" Christiansen, og det var som Christiansen han i 1979 ga et gnistrende munnspillpålegg på "Mama's Got The Blues" på NJS' 10. album.

"Krisa" - Bjørns andre "kunstnernavn" spilte gitar i NJS fra våren 1983 til høsten 1991. I perioden var han også en betydelig låtskriver og vokalist. Blant NJS' scenepublikum prates det fortsatt om heftige gitarsoloer Bjørn leverte fra scenen.

Det var når Aunt Mary på hobby-basis tok opp tråden fra 1970-tallet at Bjørn ga seg i NJS - som hovedgitarist. Han har senere ved flere anledninger vikariert i NJS, blant annet i 1995, 1999 og på 2000-tallet, senest 2014. I tillegg har han vært med på flere utgivelser med Pigalle Guitar Ensemble og er etterspurt som freelance-gitarist på andres studioinnspillinger og som scenemusiker. 30. oktober 2001 ga han ut sitt tredje egne album - det første på 21 år - "Bjørn Kristiansen". Fra 2013 har Bjørn vært tilbake både i turné- og studiobesetningen til NJS.

Kulturradet