Good Time Charlie - pre release

Starter 21.04.2017 22:00
Lagt inn av Sveinung Lervåg
Kategorier: Konserter
Treff: 1996

Good Time Charlie har prerelease på sitt nye album "Ready to Rumble” ‪fredag 21. april‬ hos Østkanten Bluesklubb på Herr Nilsen i Oslo.

Good Time Charlie er blitt kalt de norske gudfedrene av Rhythm & Blues – og det med god grunn. De regnes i Norge for å være et pionèrband for autentisk rhythm and blues, noe de også har høstet nasjonal og internasjonal anerkjennelse for. Bandet har vært backingband for bl.a Lowell Fulson, Hubert Sumlin, James Cotton, Pinetop Perkins og Jimmy Dawkins.

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på TicketCo.Etter over 30 år på veien som et av de fremste norske bandene innen 50s & 60s soul og rhythm & blues er Good Time Charlie aktuelle med sin 10.plate – et rykende ferskt album proppfull av energi og magisk sjarm.

Hør singelen "Ready" på Soundcloud nå!
https://soundcloud.com/orangutwang/ready/s-PBiri


Etter den kritikerroste og Spellemanns-nominerte “Mojo Energy” i 2008, “Garage A Go-Go” i 2011 og “Diamonds” i 2014 er “Ready to Rumble” nok en kompromissløs utgivelse med uforskammet høy energi – ren, uforfalsket og ekte musikk!

Good Time Charlie evner å fornye seg og videreutvikle musikk i en sjanger der originalitet og nytenking er sårt etterlengtet.

A GOOD TIP FOR A GOOD TIME!

Her er det bare å glede seg til de kommer til Østkanten Bluesklubb på Herr Nilsen!