Larsens Bargoo

Starter 17.03.2017 22:00
Kategorier: Konserter
Treff: 1477

Når Larsens Bargoo går på scenen spiller de en blanding av egne låter, og utplukkede perler fra Blues- og Rhythm'n'Blues-historien. Bargoo er opprinnelig navnet på en matrett som ble servert på store bluesfester i Mississippi, hvor man kunne tilsette hva man ville av krydder, bare det harmonerte. Dette kan sidestilles med bandets musikalske mål. Her kan man bare glede seg!

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Kjell B. Larsen spilte i Ruphus på 70-tallet. Han var en av bandets hovedkomponister, og var med på samtlige plater de ga ut. Han spilte på Ragnarock i Holmenkollen i -74 og hovedscenen på Roskildefestivalen i -78, Ruphus spilte for fulle hus i Tyskland på denne tida, og var bosatt sør for Hannover. På 80-tallet ga han ut soloplate under navnet "Larsen", og fortsatte å turnere på kontinentet. Han har også hatt et samarbeid med Jon Eberson ("Work Funny Hours"), og er fortsatt medlem av soulbandet Chipahua med bl.a. Inger Lise Rypdal. På 90-tallet spilte Kjell en viktig rolle i Moms, husbandet på Smuget, som på den tiden var Oslo's "In sted". Han startet Pigalle Bluesband (nå PigalleKvartetten) på slutten av 90-tallet, og spiller også for tiden i The Greens (tribute til Peter Green).

Sveinung Hovensjø er kjent som en av landets mest brukte studiomusikere, og noen sammenligner ham med poteten (kan brukes til alt). Han strartet sin karriere på Toten hvor han bl.a. spilte med Geir Wentzels soulband. Han flyttet etterhvert til Oslo hvor han ble med i Club7 miljøet. Sveinung var et nøkkelmedlem i bandet til Terje Rypdal på 70 og 80-tallet. Han spiller i Trio de Janeiro hvor han har cavaquinho som hovedinstrument. Og det er kanskje lettere å nevne de han ikke har spilt med, enn de han har spilt med.

Martin Hystad er trommeslager, født og oppvokst på Stord. De siste 10 årene har han bodd i Oslo og jobbet som freelance musiker. Noen eksempler på de andre han stadig spiller med er: Penthouse Playboys, Alexander Rybak, Finn Kalvik, Knut Bjørnar Asphol m.fl..