Rampelys: Marius Lien Band + Konger og Keisere

Starter 20.03.2017 21:00
Kategorier: Konserter
Treff: 1395

Ny runde med Rampelys og i kveld kan du vente deg både blues og rock'n roll, funk og prog!

Marius Lien Band, en trio bestående av Marius Lien(gitar, vokal), Rune Lien (bass) og Odd Arne Klungseth (trommer). Repertoaret består av bluesmusikk, alt fra kjente bluesslagere, skjulte blues-skatter og en god neve egenkomponerte låter. Marius Lien Band har en god kjemi på scenen, med mye energi og godt humør som smitter over på publikum. Tidligere har Marius Lien, spilt på scener som Nes bluesklubb, Vinger rock og bluesklubb, Eidsvoll Bluesklubb og Skedsmo bluesklubb. Marius Lien Band vil utvide horisonten, nå ut til flere folk, og spre budskapet!

Konger og Keisere er en power-trio fra Drammen som utnytter muligheten til å spille ordentlig god Rock n' Roll med dype røtter i den gode gamle norske rocken, noesom representeres godt i alle deres låter. Med elementer som Norsk Rock, Funk, Blues og god gammel Prog leverer de spennende ny norsk musikk som vi tenker at alle burde få med seg. Rå og vakker, lystig og dyster, edel og skitten norsk rock!

RAMPELYS er flyttet til Herr Nilsen og vi er på jakt etter unge band og artister som har lyst å få sjansen på en etablert scene.

Ta sjansen!

Rampelys - et håndslag for ukjente band

Rampelys er et prosjekt startet av Østkanten Bluesklubb høsten 2007 og har vart kontinuerlig. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra høsten 2016 er Herr Nilsen fast vertskap for arrangementet.

Det arrangeres en konsert i måneden. Vi vil presentere 2 band hver kveld, hovedsakelig i blues- og rocksegmentet. Det tilbys ikke honorar, men det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene. Klubben og Herr Nilsen vil drive en aktiv markedsføring av konsertene.

Flere av bandene som har spilt på Rampelys har fått betalte spillejobber hos klubben eller hos andre klubber/spillesteder i etterkant. Eksempler på band som har vært innom er Shuffle Service, Phone Joan, Norma Sass, Emmet Brown, Jonny Rock Group og Jens Carelius.

Bookingforespørsler kan rettes til:
Jarl Anshus, Østkanten Bluesklubb: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.