Country Heroes - Support: Kenneth Norum

Starter 08.12.2017 21:30
Kategorier: Konserter
Treff: 1636

Det blir Classic Country/Honky-Tonk når Country Heroes kommer på besøk denne fredagen. Country Heroes slapp den kritikerroste plata ‘Southern Insecurity’ på Safe & Sound Recordings 27. januar. Du vil garantert høre mye fra den denne kvelden. Support er Kenneth Norum.

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 150,- / medlemmer kr 100,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

I stedet for å rocke opp countrymusikken, tar Country Heroes den ned til det enkle, melodiøse og opprinnelige fra 1940- og 1950-tallets Amerika. Country Heroes startet å spille sammen i 2014. De fant sammen rundt Oslo Opry på nå nedlagte Buckleys Blues & Roots Joint. Tanken var å spille klassisk country med ny musikk og det dannet grunnlaget for bandet slik vi kjenner det i dag.  De debuterte med den jukeboksvennlige  7" 'Forsake this heartache' i oktober 2015 på Safe and Sound Recordings og i januar 2017 kom deres debut fulllengder 'Southern Insecurity'. 

Jørund Vålandsmyr: Vocal, Guitar
Bjørn Haglund: Drums, Vocal
Daniel Gullien: Guitar, Vocal
Ivar Brynhildsen: Bass
Tore Blestrud: Steel Guitar

Support er Kenneth Norum. Songwriteren fra Skogbygda i Akershus ga i år ut sitt debutalbum "Heart On A Sleeve" og med det kom han som en frisk vårvind over den norske americana-himmelen.