Carolyn Wonderland (US)

Starter 02.11.2018 22:00
Kategorier: Konserter
Tags: blues
Treff: 1470

Storbesøk til Østkanten Bluesklubb og Herr Nilsen. Texasartisten Carolyn Wonderland samler stadig priser som beste sanger i musikkbyen Austin, og hun havner alltid på Top 10-lista når beste gitarist og band skal kåres.Like ofte som hun sammenlignes med storheter som Janis Joplin og Bonnie Raitt blir hun nevnt i sammenheng med rollemodeller som Stevie Ray Vaughan og Johnny Winter. Spennet er med andre ord stort. Her kan det bli trangt om plassen.

kl 22.00. Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Hun har fått være med å jamme med mentorer og venner som Bob Dylan, Ray Benson, Marcia Ball, Cindy Cashdollar og avdøde Eddy Shaver, hun har turnert med Buddy Guy og Johnny Winter, spilt med Los Lobos, Robert Earl Keen, og Ray Wylie Hubbard, co-skrev låter med Cindy Cashdollar, Ruthie Foster, Candye Kane, Sarah Brown og Guy Forsyth.

Carolyn Wonderland er en prisvinnende bluesartist fra Texas og best kjent som gitarist, men har også vunnet prisen for Beste kvinnelige vokalist (ikke dårlig for en gitarist) på Austin Prize Awards for 2011/12. Hun og hennes band ble kalt Austins beste bluesband på 2009-musikkutdelingen der Carolyn plukket opp prisen for beste kvinnelige vokalist! Damen er altså ikke ukjent med priser og utmerkelser. Hun har flere fra Houston Music Awards (beste gitarist, årets musiker, årets utgivelse, årets beste singel, beste kvinnelige vokalist, beste bluesband, blant andre).

Hennes live CD fra 2015, LIVE TEXAS TRIO er tilgjengelig overalt.

For tida turnerer hun sammen med John Mayall, men har likevel tid til å kjøre egne turneer med eget band.