MK's Marvellous Medicine

Starter 16.11.2018 22:00
Kategorier: Konserter
Tags: blues, bluesrock
Treff: 661

Konsertstart kl 22.00. Billetter kr 250,- / medleemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Marie Kristin Dale etablerte MK’S Marvellous Medicine høsten 2013, og siden har “power”-trioen skapt sitt gode rykte og publikum på veien. De har spilt på små og store scener fra Ålesund til Fredrikstad, og allerede før første singel sto de på festivalprogrammet til Notodden Blues Festival.

Det er selvsagt solisten selv, Marie Kristin Dale, som er midtpunktet i MK’s Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul-inspirerte sang, låter og bandlederegenskaper, så har du supertalentet fra Bergen.

Marie Kristin lager ny og frisk gitarmusikk. Inspirasjonskilder er Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Susan Tedeschi, Amy Winehouse og The Beatles. I turnébussen høres også nye artister og sjangere – hip hop, elektronika og nyere gitarmusikk som The Black Keys, White Denim og Wolfmother. Trioen lever på ingen måte i fortiden.

MK’s Marvellous Medicine platedebuterte sommeren 2014 med singelen “Into The Sunset/Chasing Life”. Debutalbumet, med Dales egne låter, ble produsert av Yngve L. Sætre i Duper Studio i Bergen og kom ut januar 2016.

“Der MK’s Marvellous Medicine spiller, blir det snakket høyt om et uvanlig talent… Marie Kristin Dale spiller allerede som en mester” – Øyvind Rønning, Dagbladet