My Baby (NED)

Starter 26.04.2019 21:00
Kategorier: Konserter
Treff: 2174

Noen kaller det for voodoo blues, andre for roots driven hypnotic dance music. Noen ganger dukker det opp et nytt band som bare har det, og Amsterdam-baserte My Baby er et slikt band. Søskenparet Jost og Cato van Dyck har, sammen med New Zealand-fødte Daniel (Da Freez) Johnston, satt sammen et band som hollenderne de siste årene har trykket fullstendig til sitt bryst. Her er det funky blues og roots blandet med world music og dance rytmer. Og i bånn ligger snev av Burnside og Kimbrough. Du blir sugd inn i musikken som på et houseparty på 90-tallet, hvor det spesielle nå er at det er det bluesy groovet som ligger der i lydbildet. For oss som fikk oppleve My Baby for første gang på Lillehammer Blues Weekend påsken 2018  ble det iallfall noe helt spesielt. Det medførte at bandet kommer til Østkanten Bluesklubb på Herr Nilsen denne kvelden og på Nidaros Blues dagen etter.

Konsertstart kl 21.00. Billetter kr 275,- / medlemmer kr 225,- kjøpes i døra eller på TicketCo.
 
Bandet ble oppdaget av bassist Larry Graham fra Sly & The Family Stone, og de ble raskt en publikumsfavoritt i Benelux-landene. Bandet har også åpnet øynene for blues og roots på yngre publikummere på kontinentet, og i Storbritannia spesielt etter at Seasick Steve sendte dem rundt på turne. I England har det virkelig tatt av etter at bandet ble booket til Glastonbury sist sommer, og hvor festivalens publikum omtalte My Baby som årets beste booking på mega-festivalen.

Kanskje er dette et av Europas mest spennende band for tiden. Vil du oppleve noe helt unikt og muligens få deg et nytt favorittband, ja så ta turen til Herr Nilsen denne kvelden!