Lisa Lystam Family Band (SWE)

Starter 04.10.2019 21:00
Kategorier: Konserter
Tags: blues
Treff: 1787

Lisa Lystam Family Band er et av Sveriges desidert mest populære bluesband. De har høstet overveldende anmeldelser i rikspressen både i Danmark og Sverige. Publikum vet å respondere når de ser noe ekte, og de responderer på Lisa Lystam Family Band. Nå er de Sveriges mest bookede blues- og rootsband, og har etablert seg for alvor. Sverige er erobret, og nå står Norge for tur.

Konsertstart kl 21.00. Billetter inkl avgift, kr 275,- / medlemmer kr 225,- kjøpes i døra eller på TicketCo.

Lisa Lystam har skapt et tungt og tight band  som virkelig gjør inntrykk, og det handler ikke bare om musikken – Det skal være en helhet, og oppleves som å bli overkjørt av et tog!

Musikalsk er det mer enn bare ren blues. Bandets repertoar har solide røtter i tradisjonell blues som de skaper til sitt eget forfriskende, moderne uttrykk. Videre kan sies at de fremfører selvskrevne låter iblandet gamle perler fra 30-tallet og fremover. Lisa Lystam er en utmerket sanger. Hennes stemme er varm, selvsikker og uttrykksfull med et snev av heshet. «Vi forsøker å ta bluesen til vår generasjon, og se den fra vårt perspektiv», sier Lisa Lystam selv. Svenska Dagbladet skriver: «Lisa Lystam är en utmärkt sångerska med ett brett register och en scenisk auktoritet. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar”.

Bandet består av: Lisa Lystam (vokal og munnspill), Patrik Thelin (trommer), Mattias Gustafsson og Fredrik Karlsson (gitarer), Johan Sund (bass).