Bluescruise med Christian Radich: Malvina Band

Starter 13.05.2022 17:15
Kategorier: Konserter
Treff: 2582

Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band. Wenche Malvina Wisløff, med ulik besetning, har lang erfaring fra Oslo`s og landets klubbscener. Bandet spilte også på bluesfestivalen på Notodden i et av festivalens tidligere år.Malvina Band spiller musikk med tydelige innslag av rock`n roll, soul og blues. Inspirasjonskilder er blant andre artister som Bonnie Raitt og Etta James.Fra å være et tilnærmet rent bluesband, er musikken nå i større grad utvidet til å omfatte andre uttrykksformer, uten å miste røttene tuftet på blues, rock og soul.I 2016 ga Wenche Malvina ut egenkomponert album: A Little While. EP`en: Watch My Style, ble utgitt våren 2019. Flere av låtene fra disse to albumene er blitt presentert på P2`s Bluesasylet og i andre radiokanaler. Begge er å finne på strømmetjenestene.Malvina spiller hovedsakelig eget stoff, med unntak av noen få coverlåter. Wenche Malvina er en særpreget vokalist/pianist, med stor og ekte nærhet til sjangeren. Hun har med seg erfarne musikere av høy klasse. Sammen gir de deg en meget god musikkopplevelse på nivå med noen av de beste i landet.Malvina Band består av:Wenche Malvina Wisløff - sang/pianoSvein Wisløff - gitarOle Marius Melhus - bassHenrik Mosnes - orgelØystein Jevanord - trommer

Pris: 890,- NOK, medlemmer NBU  840,- NOK Christian Radich/ Bluescruise 

Medlemmene får 50 kr i rabatt ved å skrive medlem i rabattkodefeltet (på slutten av bookingen)  og trykke på bruk-knappen ved siden av.

Rekebuffet er inkludert og drikke kan kjøpes om bord.

På fjordturer går skutene for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er en stor opplevelse å være om bord i de historiske og vakre skutene, enten du velger den ene eller den andre.

Fredag 13.mai 2022.

Avgang: Akershuskaia kl. 17:15 

Ankomst: Akershuskaia kl. 21:30

Inkludert: Rekebuffet, underholdning

Photo : Sidsel Tveitan.