Bjørn Berge Electric Band.

Starter 20.05.2022 21:00
Kategorier: Konserter
Tags: blues, rock
Treff: 858

Kveldens konsert på Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb er med Bjørn Berge Electric Band. Bjørn Berge er vel kjent for dei fleste som noke av det ypperste vi har av bluesartistar i Norge.. Etter mange år som soloartist,er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien: BJØRN BERGE ELECTRIC BAND! Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen. 

Konsertstart kl.21.00. Billetter inkl. avgifter kr. 350,- / medlemmer NBU kr. 300,- på TicketCo.

Bjørn Berge Electric Band. 

Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert som i trioformatet gir mengder med energi og dynamikk. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis. 

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av Europa de siste 12 årene. Han har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA. 

Med seg har han Vegard Fossum på trommer. Vegard har spilt med bla Rein Alexander og jobber med film musikk for bla. HBO. 

Bassist Kjetil Ulland er kanskje mest kjent for sitt virke i «Packers» og «Bjellands Ugras», men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent. 

Booking MK Artist, Nils Magne Kristiansen, tlf. 415067587, 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.