AVLYST, OSLO RORY NIGHTS.

Starter 04.02.2022 20:30
Kategorier: Konserter
Tags: blues
Treff: 558
AVLYST KONSERT.
Vi ser oss nødt til å avlyse konserten med vår årlige hyllest av den irske gitarlegenden Rory Gallagher på Østkanten Bluesklubb den 04.februar pga. restriksjonene fra myndighetenes side.

Konsertstart fredag kl. 20.30.

OSLO RORY NIGHTS 2022.

PROGRAM
Fredag 04.02. på Herr Nilsen.
Kl. 20.30, Bearded Babies ( NOR ).

Kl. 21.25. Doug Caroll, akustisk sett med gjester fra " Against The Grain ".                                                                                                              

Kl. 22.00.Deuce ( IRL )

Lørdag 05.02. på Herr Nilsen.                                                                                                                                                                                    

Kl. 20.30. Big Guns ( IT )                                                                                                                                                                                            

Kl. 21.40. David Hawkins, akustisk sett.                                                                                                                                                                    

Kl. 22.00  Against The Grain ( SCO )

Bandinfo: Samtlige band på årets Rory Nights bør være kjent for de som har fulgt oss noen år. Alle har spilt her før en eller flere ganger. Vi starter fredagen med Oslobandet Bearded Babies.  Bearded Babies ble dannet I 2009, og har spilt sporadisk på diverse Rory tributter rundt omkring i Europa. De har også spilt på samtlige ORN med unntak av ett, og er nesten «obligatoriske» på ORN. Bearded Babies består av Jan-Erik Henriksen – trommer, Stefan Kugler (ex Remember Rory) – Bass og Asle Kristiansen – Gitar og vokal.
Så følger et akustisk sett med Doug Caroll og gjester fra "Against The Grain" før "Deuce" fra Irland overtar og rocker oss inn i fredagsnatten. 
Disse gutta fra Irland brenner for Rory og har holdt på en årrekke. De er fast inventar i Ballyshannon, og spiller regelmessig konserter rundt i Irland. De har også besøkt ORN tidligere. De består av David Hawkins – Gitar og vokal, Niall Ó Donnchaidh – Bass og Stephen Flood -Trommer
Lørdagen sparkes i gang med "Big Guns", så vil David Hawkins fra "Deuce" gir oss et akustisk sett før skotske "Against The Grain" avslutter ballet lørdag kveld. 
"Big Guns" Kommer fra Bergamo i Italia og har holdt på i bortimot 15 år. De har spilt på ORN flere ganger tidligere, og ledes av Claudio Menghini og Silvia Sella. De har også spilt i Ballyshannon flere ganger, og de skal spille i Holland kommende mars. Big Guns består av: Claudio Menghini – Gitar, Silvia Sella, Gitar og vokal, Renate del Corso . Bass og Fabio Carenini – trommer. 
"Against The Grain" Disse skottene trenger neppe noen stor presentasjon for ORN publikummet. Det er vel det utenlandske bandet som har spilt hos oss flest ganger. De skuffer aldri, og er så tett opp til Rory du kan få det. De består av Andy Macmillan - Bass, Frazer Graham - Trommer og Doug Caroll – Gitar og vokal.