Ask Carol.

Starter 16.09.2022 21:00
Kategorier: Konserter
Treff: 1228

Fredagens konsert på Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb er med ASK CAROL. Fra det norske fjellsamfunnet Auma, kommer grungy indie-rock-duo Ask Carol. Dette er en høyenergi power-duo med som lager mye lyd. Multitasking er mellomnavnet deres. To gitarer, trommer, synth og et unikt splitte-system for Carols gitar, gjør at dette høres ut som et fullt band. Lyden til Ask Carol er veldig nyskapende og energisk, vokaleffektene er virkelig interessante og gjør at de låter originale.

Konsertstart kl. 21.00. Billetter inkl. avgifter kr. 300,- / medlemmer NBU kr. 250,- på TicketCo.

ASK CAROL´s mystiske, multitaskende og verdensturnerende duosound, virker mer født i garage-rocka Detroit enn i vesle vinterkalde Tynset. Der en kraftfull stemme kledd i ren og mørk indie-grunge lyd utvikler låter ingen har makne til. Sangene deres er energiske og eksperimentelle. Den melodiske konstruksjonen av låtene er perfekt med konstante dynamiske variasjoner som fanger lytteren fra start til slutt. Du kan føle at bandet allerede har mye erfaring og at pakken de tilbyr er komplett.

Også på et stilistisk nivå har den norske duoen klare ideer, og deres Pop Alternative vibes er også tydelige på måten de velger å promotere seg selv. Et talentfullt band med en stor fremtid foran seg. Musikken deres kan få deg til å tenke på artister som The Kills, Yeah Yeah Yeahs, men med en nordisk, melankolsk vri.

Når trommis/gitarist/keyboardist Ask drar fra Majorstuveien på Oslos vest til nord i Østerdalen, for å så låtjern med Karoline, så låter avlinga eksotisk og unorsk. Med 6 singlelåter og en 5 spors EP på Spotify siden den NRK A-listede singledebuten «Nobody Knows» i 2017, er det og fascinerende at debutkonserten ble holdt i Korea´s hovedstad Seoul og at de nær spiller like mye i Asia som i Norge.

Med gigs i Japan og 10-gigs-turné for 2. gang på Filipinene i 2020, er man ikke forundret over at de og greide å komme seg med på South-By-South-West i Austin, Texas, 2 år på rad. For tiden jobber de med sitt debut-album, som har planlagt utgivelse våren 2022. Etter nesten to år med Covid-restriksjoner, er Ask Carol nå klar for veien igjen, og vi ser frem til mye turnévirksomhet for den høy-energiske power duoen i året som kommer.

Photo : Stian Andersen.

Website -- http://askcarolmusic.com/ 

Facebook -https://www.facebook.com/askcarol 

Instagram -https://www.instagram.com/askcarolmusic/

 Youtube -https://youtube.com/c/AskCarol 

Streaming services -https://fanlink.to/askcarolmusic

Twitter -https://twitter.com/askcarolmusic 

SoundCloud -https://soundcloud.com/askcarol 

TikTok - http://tiktok.com/@askcarol