Amnesty konsert m/ Eric Slim Zahl & the South West Swingers.

Starter 25.11.2022 21:00
Kategorier: Konserter
Tags: blues, rock
Treff: 1001

Østkanten Bluesklubb holder hvert år en konsert der alt overskudd tilfaller Amnesty International, og der vi i samarbeid med Amnesty International fokuserer på et av organisasjonens arbeidsområder. Årets konsert er med Eric Slim Zahl & the South West Swingers på Herr Nilsen.

Konsertstart : 21.00. Billetter inkl. avgift kr. 350,- / medlemmer NBU kr. 300,- på TicketCo.

Eric Slim Zahl.

Vinneren av European Blues Challenge 2016 og Spellemanns-nominerte Eric Slim Zahl og hans miks av drivende blues, rock´n roll, jump blues og blues-a-billy suser videre på Europas og Norges blues-scener og -festivaler, med sin oppriktige, fartsfylte og swingende musikk.

Disse heftige musikalske krumspringene fra Eric Slim Zahl og hans alltid lekne medmusikanter er såpass lite traust at det blir minneverdig – og alltid veldig underholdende! Eric Slim Zahls ambisjon er å videreføre den deilige lyden av 50-tallet, fremført med dagens trøkk. Det er på tide å sette den ene rockefoten foran den andre og oppleve Eric Slim Zahls og bandet! Rock on

Eric Slim Zahl mottok i 2017 Stavanger Kommunes Kunstnerstipend for sitt arbeide og har spilt på de største (blues-)festivalene i Norge - som Notodden Blues Festival, Blues in Hell, Nidaros Bluesfestival, Dark Season Blues (Longyearbyen), samt større festivaler i Europa som Blues Peer (Belgia), Sierre Blues Festival (Sveits), Lucerne Blues Festival (Sveits), Valemaggia Magic Blues (Sveits), Hondarribia (Baskerland/Spania), Rauma Blues (Finland) for å nevne noen. 

I tillegg til seieren i European Blues Challenge, kan Eric også skilte med semifinaleplass i International Blues Challenge som ble avholdt samme år. Han har også spilt på klubber som B.B. Kings' Blues Club og Alfreds (Stax) på Beale Street i Memphis, TN og Ain´t Nothin´ But og Blues Kitchen i London, UK. 

Eric har gitt ut to album sammen med bandet The South West Swingers og gir nå ut musikk som soloartist. 

Booking MK Artist, tlf.41506587, 

mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

http://www.mkartist.no/