Lisa Lystam Family Band

Starter 07.10.2022 21:00
Kategorier: Konserter
Tags: blues, rock
Treff: 708

Denne fredagens konsert på Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb er med Lisa Lystam Family Band som er et av Sveriges desidert mest populære bluesband. De har høstet overveldende anmeldelser i rikspressen både i Danmark og Sverige. Publikum vet å respondere når de ser noe ekte, og de responderer på Lisa Lystam Family Band. Nå er de Sveriges mest bookede blues- og rootsband, og har etablert seg for alvor. Sverige er erobret, og nå står Norge for tur.

Konsertstart kl 21.00. Billetter inkl. avgift kr. 350,- / medlemmer NBU kr. 300,- på TicketCo.

Lisa Lystam Family Band – Blues, Roots, Rock

Med et nyutgitt tredje album er Lisa Lystam Family-bandet endelig på vei ut på turné i både Sverige og Europa. Bandet, som ofte har blitt hyllet som et eksperimentell live-band, imponerer med spontane innslag og er en opplevelse utenom det vanlige.

I løpet av fem dager, preget av glede og spontanitet ble albumet «Lisa Lystam Family Band - III» laget. I Strawberry studio med Sven Lindvall som produsent ble det skapt musikk, som er en blanding av blues og Lisa Lystam Family Band-sounden som har blitt formet gjennom årene.

Lisas stemme har kraft og driv, men også en følsomhet som holder musikken dynamisk og i ryggen har hun som vanlig Fredrik, Matte, Johan og Patrik.

Sammen har de opptrådt på hundrevis av konserter og festivaler (inkludert Sweden Rock Festival, Peace and Love og Notodden Blues Festival) og imponert publikum innenfor og utenfor Sveriges grenser.

”Lisa Lystam och hennes band är i världsklass. I mitt skrynkliga reporterblock skriver jag ”Munspelet!”, ”Gitarrerna!”, ”Basen!” och ”Trummisen!”, tills det blir fånigt.” -Corren 2017

Lisa Lystam, Vokal + munnspill. Fredrik ”Skanky Fred” Karlsson, Gitar. Matte Gustavsson, Gitar. Johan Sund, Bass. Patrik Thelin, Trommer.

Photo : Alex Andersson.