The Lowdown Saints.

Starter 03.06.2022 21:00
Kategorier: Konserter
Treff: 748

Denne fredagens konsert på Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb er med The Lowdown Saints. Bandet ble dannet under Corona-året 2020 i Gamla Stan i Stockholm, hvor de fungerte som husband hver uke på den legendariske klubben Stampen, i en periode da store deler av Livemusikken var mer eller mindre nede og dette sveiset dem sammen. Det oppsto et sound, et driv og en energi som virkelig gikk hjem hos publikum !

Konsertstart kl. 21.00. Billetter inkl. avgift kr. 350,- / medlemmer NBU kr. 300,- på TicketCo.

The Lowdown Saints.

Her snakker vi en høyoktan blanding av Rhythm & Blues, Oldschool Blues og fartsfylt Rockn´Roll med bandets to gitarister i front!

I starten av 2021 gikk de i studio og spilte inn debutalbumet «Hit Me Hard» som ble sluppet i september og som allerede har fått mye skryt!

The Lowdown Saints består av:

Den erfarne bluesmannen og syngende trommeslageren Tommy Moberg som du også finner som en anerkjent frontmann i band som Trickbag og The Beat From Palookaville!

Gitaristen som på 7 år har gjort rakettkarriere og som nå tilhører en av de skarpeste bluesgitaristene i Sverige - Hannes Mellberg !

På gitar nummer to finner vi den unge mannen som allerede har bodd og spilt i Nashville, USA og som har skapt seg et navn på Stockholms jamscene - Felix Matthiessen!

Til tross for den unge alderen har bandets egen Schoolboy vokst til å bli en av de mest brukte bassistene i Stockholm - Karl Ivert!

Sist, men ikke minst til ære for kvelden, tar de med seg en spesiell gjest i form av stjerneskuddet fra The Beat From Palookaville - Daniel Karlsson på piano & orgel!

Dette blir noe helt spesielt som du ikke vil gå glipp av ! 

https://youtu.be/RWBmrbQ5KxM

https://youtu.be/uHpCvjq3sNc 

The Lowdown Saints - Live in Stockholm