SoundFarm

Starter 06.05.2022 21:00
Kategorier: Konserter
Tags: blues, soul, rock, funk
Treff: 533

Denne fredagen spiller SoundFarm på Herr Nilsen for Østkanten Bluesklubb. Bandet ble etablert høsten 2019, og spiller egenproduserte og andres låter innen den vide sjangeren soul, funk, pop, blues og rock;) Dette blir gøy.

SoundFarm :

Et nytt band fra Oslo/ Asker og kjennetegnet er funk og rart brygg fra mange sjangere. Dette er oppkok fra mørke kjellere og enveiskjørte bakgater med et hint av sommer og sol. Rart? Neida! Det er kjempefint!

SoundFarm er to år gammelt og har spilt konserter rundt omkring før det ble Covid stille…Da snekret vi et studio og korn og gamle høner måtte vike plass for ny musikk. Der av navnet SoundFarm.

Første låten ut er «Suck It Up»

Fantastiske Marte synger alt stoffet og resten blir forhåpentligvis historie som vi nå skal skape sammen med de som vil høre på.

Foruten Marte så har den fantastiske Anja-Christin tatt med trompeten hjem etter 13 år i New York. Der spilte hun med alle de store, som musikerne til Prince og mere til. Massevis av erfaring kan man trygt si resten av gjengen har. Dytting av bandbuss og overnatting i skuffer og skap langs det ganske land er greit å ha under vesten når det var vi som gjør festen.

Så hvordan låter det da? Jo takk, kanon! Løst forankret i funk og rock og ekte saker, tenker vi at dette elsker og ærer vi og bærer det herved ut på alle plattformer det kan være. Vi lager musikk vi liker og kanskje liker du det også. Velkommen skal du være.

https://open.spotify.com/album/48lPpilOLI5V8p7uOJa8Ky 

- Anja-Christin Nielsen, trompet, perkusjon, kor

- Tommy Huseth, gitar

- Øyvind Lahn, keyboard

- Henrik Salvesen, trommer

- Ola Skaare, bass