Klubbdagen for Øyafestivalen.

Starter 09.08.2022 19:00
Kategorier: Konserter
Treff: 251
Tradisjonen tro er Østkanten Bluesklubb vertskap for klubbdagen for Øyafestivalen på Herr Nilsen. En spennende lineup er satt sammen til det som kommer til å bli en fet kveld tirsdag 09.august. 
Program:
1900: OTTO JR.
2000: MARIA ORIETA BAND
2100: JØRUND VÅLANDSMYR & MENIGHETEN
2200: SYNNE MARIA HAUGEN & JENSEN BIG BAD BLUES BAND
2300: SOFT CITY
Billetter: Kr 150,- kjøpes i døra. Gratis for de med Øya festival-ukespass!
KL 1900: Otto jr:
Otto Junior er vel kjent av de fleste blues tilhengere som et supertalent på gitar. Han har spilt i 3,5 år, synger litt og skriver egne låter. Otto Jr. sier selv at han har vært heldig og har fått spille med på så mange flotte og kule konserter, dyktig er vel et annet ord. Lista over de han har spilt med er lang, blant annet Knut Reiersrud, Vidar Busk, Mike Zito, Marius Lien og mange, mange flere. 
KL 2000: Maria Orieta Band:
Maria Orieta Band spiller folkrock. I bandet spiller Misett Johansen trommer og Taran Greni bass. Maria Orietaer låtskriver og musiker, og har gitt ut fire soloalbum
KL 2100: Jørund Vålandsmyr & Menigheten
Spellemannsvinnerene startet som et americana band, gikk ned i kjelleren på 2. albumet og kom opp med et mørkt rock/pop album.
KL 2200: Synne Maria Haugen & Jensen Big Bad Blues Band
Synne Marie Haugen, 21 år gammel fra Midt-Telemark, har fra ung alder drevet aktivt med musikk. Blues har alltid vært hjertet nært. Siden hun var 12 år har hun årlig deltatt på Little Stevens Blues School i Notodden, og med det opptrådd gjentatte ganger på Bluesfestivalen. I 2018 var hun så heldig å fikk spille en låt med selveste Little Steven, da han valgte å bli med opp på scena! 
KL 2300: SOFT CITY:
Oslo baserte SOFT CITY startet med en felles fasinasjon for musikk i blues- og soulsjangeren. De har latt seg inspirere av artister som Knut Reiersrud og The Meters og musikken deres er influert av soul, afrobeats og rock.