AMUND MAARUD & LUCKY LIPS - medlemsrabatt for medlemmer i Østkanten Bluesklubb

Medlemmer i Østkanten Bluesklubb har fått et flott tilbud om rabatt på konserten med Amund Maarud & Lucky Lips på Rockefeller onsdag 3. april!

Tilbudet er kr 190,- pluss avgift mot ordinær pris på kr 250,- pluss avgift. Gå inn på lenken for å kjøpe til rabattert pris. NB. Husk medlemsbesvis i døra.

https://www.ticketmaster.no/event/596863?CL_ORIGIN=ORIGIN3

 

Onsdag 03/04-2019 Rockefeller
Strømløst:
AMUND MAARUD & LUCKY LIPS


Amund Maarud kom i fjor med sitt sjette album, spilt inn sammen med americana-/bluegrassbandet Lucky Lips. Nå møtes de til dyst i Rockefellers Strømløst-serie, en setting som vil kle disse låtene perfekt.

Maarud fortsetter å raffinere sin musikalske signatur, og «Perfect Stranger» bød på mye akustiske instrumenter og en sjangermessig dreining mot country, bluegrass og soul – i tillegg til Amunds sterke bluesidentitet i både vokal og gitar. På låtskriversiden samarbeidet han med meritterte navn som Nashville-artisten Jace Everett. Inspirasjonskilder for albumet var blant andre Blake Mills, Ry Cooder, Buddy Miller, Robert Plant og Little Feat. Maarud er særlig begeistret for måten disse artistene blander det akustiske og det elektriske på.

Lucky Lips består av meget dyktige instrumentalister og utgjør til sammen et kollektiv med briljans og groove, de er som skreddersydd for dette prosjektet. I tillegg er vokalist Malin Pettersen en skinnende diamant som krydrer låtene med harmonier og duetter.

«Helstøpt country/blues-miks.» (Dagbladet om «Perfect Stranger» – 5/6)

Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.
Begrenset antall billetter i salg.
Dørene åpnes kl. 19.00.