Alabama Lovesnakes

20.10.2023 21:00 Alabama Lovesnakes Herr Nilsen

Denne fredagens konsert på Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb er med Alabama Lovesnakes. On a blues mission from 2006! I 16 år har Claes Nilsson, Fredrik Nilsson og Henrik Gillgren med The Alabama Lovesnakes levert hardtslående blues med gitarriff som hentet direkte fra Texas. En pandemi senere og med ett sett nye låter står de klar til å” rock the house” en gang til på Herr Nilsen!

Alabama Lovesnakes

Billetter til konserten kan kjøpes her: https://ostkanten.ticketco.events/no/nb/e/alabama_lovesnakes2023

Alabama Lovesnakes ble startet i 2006 i Karlstad, Sverige, under innspillingen av Claes Nilssons countryprojekt” The Wheels”. 16 år senere består bandet fortsatt av samme medlemmer, og de har kjørt utallige mil og spilt konserter i hele Sverige, Norge, Estland og Frankrike. Bandet har vært en fast headliner på Sveriges største bluesfestival, Åmåls Blues Fest, tolv år på rad og de vekker stor oppmerksomhet hvor de enn spiller.

Repertoaret består hovedsakelig av triobasert musikk og bandets sound blander blues fra både Chicago og Texas, kombinert med en røff nordisk stil, og dette skaper bandets unike groove.

Bandet har slapp tre fullengder album:” Nasty Weather” (2013), "Everybody’s Gotta Go” (2016) og” III” (2018).

Bortsett fra blues standardlåten”St. James Infirmary Blues” på deres første album har de konsentrert seg på originalmateriell skrevet av Claes Nilsson. Bandet” tester” låtene på publikum på ett par konserter før man bestemmer seg for om de skal bli innspilt i studio eller ikke,

Deres siste album,” III”, ble spilt inn i løpet av våren 2018 og ble sluppet av On the Hill Recordings i august 2018. Den er tilgjengelig over hele verden på cdbaby.com. Albumet inneholder ti låter med originalmusikk og får strålende kritikker.