Investigators

24.03.2023 21:00 Investigators Herr Nilsen

Investigators spiller for første gang hos Østkanten Bluesklubb fredag 24. mars 2023 på Herr Nilsen.

Investigators
Investigators, Øystein Undem, Steinar Karlsen, Fredrik Støvind, Rune Endal og Vetle Larsen.

Konsertstart kl. 21.00.

Billetter til konserten kjøpes her: https://ostkanten.ticketco.events/no/nb/e/investigators

Et nytt band så dagens lys i 2021. Det hele startet med at Øystein Undem etter mange nedstengte musikkmåneder i pandemitiden ønsket å sette sammen sitt eget band. Mange vil huske den virtuose pianisten Undem fra hans tid i Eric "Slim" Zahl & The South West Swingers, bandet som vant European Blues Challenge i Italia i 2016 og turnerte de neste årene svært aktivt både i inn- og utland.

Undem tok på forsommeren 2021 kontakt med musikk-kollegaer på Øst- og Vestlandet. Det endte opp med starten for Investigators. Her har Undem, sammen med musikere som alle har bakgrunn i blues- og rockemiljøet, funnet fram til en musikalsk miks som ligger i skjæringspunktet mellom rock'n roll og blues, og et band som ikke går av veien for å lage litt show for publikum.

Bandets frontmann er den energiske og kraftfulle sangeren Fredrik "Fat Fred" Støvind. Gitaristen Steinar Karlsen vil mange kjenne igjen fra besetningen til Good Time Charlie. Bassisten Rune Endal har svært lang fartstid, og huskes bl.a. fra Vazelina Bilopphøggers og Vidar Busk & His True Believers. Bandets trommeslager, Vetle Larsen, er utdannet ved jazzlinja på NTNU og har vært å finne i mange band, bl.a. Bedrock Bluesband. 

Dersom du liker svingende og energisk rock'n roll og blues, vil du garantert like Investigators. 

 

Booking MK Artist v/Nils Magne Kristiansen, tlf 41506587, mail nm-krist@online.no