Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet

03.03.2023 21:00 Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet Herr Nilsen

Finnmarkingen Jan Arild Sørnes og bandet The Elektriske bandet er tilbake på Herr Nilsen og Østkanten bluesklubb. Sist de besøkte Østkanten bluesklubb var i 2021, og med utsolgt konsert (50 stk med Koronarestriksjoner) skapte denne gjengen veldig god stemning.

Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet
Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet

Konsertstart kl. 21.00.

Billetter kjøpes her: https://ostkanten.ticketco.events/no/nb/e/jan_arild_soernes__the_elektriske_bandet

Bandet har fått mye bra omtaler etter å ha besøkt klubber og festivaler over hele landet. Live er de en heftig opplevelse i skjæringspunktet mellom blues og soul. Jan Arild har en av Norges beste stemmer innen sjangeren, og Det Elektriske Bandet er tight og funky, både i uptempo soul-låter og rolig blues.....

”Jan Arild Sørnes er som å høre Delbert McClinton på norsk” (NRK Radio Rock)

"Da Jan Arild Sørnes & The Elektriske bandet spilte 19 januar 2019 hos oss i Trondheim bluesklubb, var folk helt over seg av begeistring. Har vel nesten aldri fått slike tilbakemeldinger på et band tidligere." (Jan Engen, Trondheim bluesklubb)

"Om Jan Arild Sørnes og The Elektrisk Bandet er det vel ikke mere å si enn at de blåste nesten publikum overende med sin heftige blues og soul med ramsalte nord-norske tekster." (Nidaros Blues 2021)

"Og det at finnmarkingen omfavner nettopp musikken skal bluesfamilien være glad for. Sammen med sine venner i The Elektriske Bandet er de en musikalsk kraftpakke av de sjeldne, som det er forrykende morsomt å oppleve live. Og best av alt, ifølge hovedpersonen selv er det flere låter i ermet som vi fortsatt har til gode å få høre. Vi gleder oss allerede….." (Blues in Hell 2021, Blues News)

"Horten Blues Club takker bandet for en forrykende konsert, det ble en herlig konsert. Stående applaus og trampeklapp. Vi takker også vårt alltid flotte publikum for at dette ble en opplevelse vi vil huske." (Geir Knutsen, Booking ansv. for Horten bluesklubb)

Leverte blues&soul med trøkk og innlevelse, det ble en helvetes bra fest. For en kveld vi fikk, igjen! Jan Arild og co leverte nydelig musikk som fikk kroppen til å bølge seg og smilet til å bre seg. Soul, Blues, Rock, Ballader m.m. - ikke noe er umulig for disse gutta. Jan Arild Sørnes selv både sang og koseprata seg inn i våres hjerter, Paul "Palle Groove" Wagnberg på sitt Hammond B3 piano smøg seg og inn og holdt et sjelfult grep om alle låtene. Mester Lasse Weeden med sin vandrende bassgang hadde mye av skylden for kroppene som bevegde seg denne kvelden, godt backet opp av Thomas Hildrums treffsikre trommestikker. Varme tanker går og til de eminente gitaristene Axel Arnesen og Sigbjørn Thomassen som raust sukret kvelden med riff og soloer. Disse håper vi å treffe på lokalt og på festivaler over hele landet fra Båtsfjord til Lindesnes fremover! (Hemnes Jazz 2022)

Bandet er:

Jan Arild Sørnes- entertainer,vokal

Paul Wagnberg- Hammond B3

Lasse Weeden- Bassgitar

Thomas Hildrum- Trommer

Axel Arnesen -Gitarer

Sigbjørn Thommassen-gitarer

Rune Haglund-trompet

Ola Welo- saxofoner