Klubbdagen Øyafestivalen

08.08.2023 19:00 Diverse artister Herr Nilsen

Tradisjonen tro er Østkanten Bluesklubb vertskap for klubbdagen for Øyafestivalen på Herr Nilsen. En spennende lineup er satt sammen til det som kommer til å bli en fet augustkveld.

 

Klubbdagen Øyafestivalen

Arrangementet er gratis for de med Øyapass og kr. 150 for andre.
Billetter kan kjøpes i døra.

Program

Spilletider         Artist /band

19:00 - 19:30     Mojo Brew

20:00 - 20:30     Monne

21:00 - 21:30     Isak`s Island

22:00 - 22.30     Odin Landbakk

23:00 - 23:30     Frode Fivel

Mojo Brew
Mojo Brew er et nytt band bestående av dyktige studenter ved blues linja på Universitetet i Sør-Øst-Norge på Notodden. Alle har forskjellig musikalsk bakgrunn noe som skaper et variert og sammensatt uttrykk - det blir både hardt og rolig, tettpakket med energi og solide rytmer. Bandet består av Lars Egemar på trommer, Frikk Reinholdt Samuelsen på gitar, Caspar Green på Gitar, Theis Jakob Høisæter på Bass, og Henriette Rojahn på vokal. Gled dere til Mojo Brew! Monne
MONNE har siden ung alder laget og skrevet musikk om tanker, drømmer og forhåpninger til livet, og hun fant sin form for alvor i produsent og multiinstrumentalist Geir Sundstøls Studio Intim, hvor hun og Sundstøl jobbet på hennes debutplate sammen med Erland Dahlen. Etter å ha sluppet debutalbumet «Digging In My Soul» i 2019, og den neste albumet «Jungle of Emotions» i i 2021 har hun sjarmert lyttere med sine sterke og særpregede stemme og sitt egenartede lydbilde, som både omfavner folk, new age og rock Albumet førte til at MONNE fikk oppmerksomhet langt utover sin egen hjemby, og låta Wall Of Mine har blitt valgt ut til å være en del av musikken til den internasjonale utgaven av «EXIT» sesong 2, som hittil har blitt solgt til over 50 forskjellige land

Hør artisten på SpotifyISAK`S ISLAND
Isak’s Island er artistprosjektet til låtskriver og gitarist Aksel Undset. Musikken til Isak’s Island kan beskrives som intime lydlandskaper som rammer inn stemningsfulle og poetiske låter, som både hinter til 60- og 70-talls låtskrivere som Nick Drake og Leonard Cohen, men har likevel et utrykk som ser fremover. Prosjektet ble først lansert med space-rock EP’en Peculiar Calls From Outer Space i 2013 hvor Aksel spilte alle instrumenter og produserte selv. Det samme året flyttet Aksel til London og satte sammen et liveband til prosjektet, som over de neste årene spilte mange konserter rundt i byen. Siden den gang har prosjektet bevegd seg mer i retning av folk-sjangeren, har hatt en rekke utgivelser og turnert i Storbritannia, Irland, Frankrike, Italia, Spania og i Norge. Debut-albumet ‘Songs For Winter’ ble sluppet høsten 2021, og oppfølgeren ‘Fallen Anchors On The Sea Bed’ ble sluppet den 26. mai 2023. 

Hør artisten på Spotify

                                               Foto: Pernille Gulette Simensen

ODIN LANDBAKK
Odin Landbakk ble utropt som vinner av Union Bluescup under Notodden Blues Festival i august 2022 og bandet vil da turnere rundt i landet som Union Bluesband i 2023. En enstemmig jury stemte frem Odin Landbakk (gitar), August Cancino (trommer) og Haakon Landbakk (bass) som vinnere og i begrunnelsen ble det lagt vekt på alle var dyktige musikere, samspill og dynamikk og en sterk formidlingsevne som «nesten kommer over scenekanten». Gitarvirtuosen Odin Landbakk er 19 år og kommer fra Kristiansund. Han ble landskjent i 2015 etter at han gikk til topps i TV2-suksessen Norske Talenter, bare 13 år gammel og det har siden blitt flere TV-opptredener. Videoene fra talentprogrammet og sosiale medier har nærmere en million streaminger i tillegg til TV-sendingene. Høsten 2019 ga Odin ut sitt debutalbum Speilvendt (ja, han er venstrehendt), produsert av Claudia Scott. «Neste generasjons gitarhelt» brukte tre år på å skrive låter og ferdigstille debutalbumet. I 2021 ga han ut to singler og flyttet til Kristiansand der han nå studerer gitar på Universitetet i Agder.

Hør artisten på Spotify
FRODE FIVEL
Korte låter, lange flate brekk. Melodi-øs fra øst. Frode Fivel og bandet holder det gående. Den forrige skiva fra 2020 fikk merkelapper som harmonipop og cosmic americana. Dette er meritterte musikere fra Fredrikstads musikkscene.  Magnus Abelsen (gitar), Fredrik Brarud (trommer), André Helle (bass) og Knut Øyvind Olsen (tangenter). Bandmedlemmene har bakgrunn fra Ricochets, Tommy Tokyo And Starving For My Gravy, Navigators, Remington Super 60 med fler. Frode har også vært en kreativ kraft i flere andre band konstellasjoner. Først Gøteborg baserte indie- pop bandet Hello Goodbye, og siden den gang har Fivel samarbeidet med blant andre Knut Schreiner i bandet Mirror Lakes.

Hør artisten på Spotify


Aldersgrense
20 års aldersgrense.