The Hard Rollin’ Daddies

01.09.2023 21:00 The Hard Rollin’ Daddies Herr Nilsen

Rockabilly-trioen the Hard Rollin' Daddies debuterte i februar 2010 på the Wild Bunch Rock'n'Roll Club i Moss, som backing-band for amerikanske Pep Torres. Medlemmene er Anders Westhagen (vokal/gitar), Frank Reiten (kontrabass/vokal) og Ole Evensen (trommer/vokal). 

 

The Hard Rollin’ Daddies

Konsertstart kl 2100. 

Billetter til konserten kan kjøpes her: https://ostkanten.ticketco.events/no/nb/e/the_hard_rollin_daddies

Disse tre er veteraner i det norske rock'n'roll-/rockabilly-miljøet: Anders begynte i Teencats for mer enn 30 år siden, og startet senere Built For Speed sammen med sønnen Andreas på trommer og Ole Evensen på ståbass. Ole var opprinnelig medlem av the Daltons og the Rockin' Rhythm Bandits, i sistnevnte spilte han trommer eller bass, avhengig av hvilke musikere som var tilgjengelige. Ved siden av Built For Speed har Ole også vært Vidar Busks bassist i hans Bubble of Trouble, men i ’Daddies har Ole returnert til sine røtter og er trioens trommeslager. Tredjemann Frank Reiten er av ildsjelene bak nettopp Wild Bunch, og da klubben kjøpte egen kontrabass for å tilrettelegge for langveisfarende band, ble han bitt av basillen og ble raskt en svært habil bassist. Han har ellers vært med i KROM, the Daltons, the Backyard Drifters og powerpunkpopbandet the YumYums (han har el.bass også), i tillegg til å være Oles faste vikar i Built For Speed.

 

Musikken til the Hard Rollin’ Daddies er ’50-talls rock’n’roll og rockabilly, ispedd en dæsj country og rhythm’n’blues. Repertoiret består hovedsaklig av obskure skatter fra rockens barndom, blandet med egne låter og klassikere fra bl.a. Elvis, Gene og Eddie. I november 2015 var de i studio og spilte inn sitt debutalbum, med hovedsakelig eget materiale. Resultatet har blitt til CD’en «Just What You Need», som - endelig - ble sluppet i mars 2017, på trommis og platedirektør Evensens BFS Records.