1. mai konsert med Dylan bonanza og Opera

01.05.2024 15:00 1. mai konsert med Dylan Bonanza og Opera Herr Nilsen

Tradisjonen tro markerer Østkanten Bluesklubb 1. mai hvert år med en ettermiddagskonsert. Arrangementet er en del av vårt engasjement mot rasisme og er tilegnet Benjamin Hermansens minne. I år er det Opera og Dylan Bonanza som vil gi oss den rette stemningen.

1. mai konsert med Dylan bonanza og Opera
Dylan Bonanza

Vi starter klokka 15.00 med Marianne Oulie Wiik på piano som sammen med en sopranen Iris Bjørk Gunnarsdottir fra operaen gir ettermiddagen en verdig start. Internasjonalen, Til Ungdommen og et utdrag fra en kjent opera vil garantert bevege oss alle. Det blir i tillegg holdt en appell.

Dette er en gratis konsert, men du kan støtte klubben økonomisk med Vipps. Østkanten Bluesklubb : # 75 488

Dylan Bonanza
Etter utskifting i besetning, er Dylan Bonanza tilbake i re-vitalisert utgave. Og de er minst like gode!

Nye medlemmer i bandet er gitarist Henning Remme og bassist Dag Jakobsen. Sammen med trommeslager Vidar Øverli er de mangeårig gjengangere i bluesmiljøet på Østlandet. Henning styrer Remme Brothers, der han har med seg Lasse Hafreager på keyboards. Og se så, om ikke Lasse – med bakgrunn i Hellbillies og Sambandet – også styrer tangentene i Dylan Bonanza!

Dylan Bonanza spiller låter fra hele Bob Dylans karriere, og frontes stadig av vokalist Arild Rønsen. 1. mai lover bandet to «tunge» sett.