Bluescruise med Christian Radich: Stein Stokke & the Engine

30.08.2024 16:45 Stein Stokke & the Engine Christian Radich

Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk og rekebuffet. Bandet på årets BluesCruise er Stein Stokke & the Engine.

Bluescruise med Christian Radich: Stein Stokke & the Engine
Christian Radich

Avgang: Vippetangen utenfor Oslo Havn klokka 17:15
Ankomst: Klokka 21:30
Pris kr. kr 840 p.p. inkludert rekebuffet .Medlem NBU: kr. 790 
Drikke kjøpes om bord.

Se nærmere informasjon og kjøp billett på denne siden https://www.radich.no/tours/bluescruise/

Stein Stokke & the Engine
Stein Stokke & the Engine er en velsmurt "bluesmaskin" satt sammen av svært garvede musikere.
Med kun eget materiale, skjeve groove og sjelfull råskap har bandet bak seg en mengde suksessfulle konserter hos bluesklubber og festivaler. Bandets musikk og tekster er et resultat av mange års spilling og et levd liv.
Album og singler, tilgjengelige på alle streamingtjenester, har fått meget gode kritikker og blitt spilt på radiostasjoner på begge sider av verdenshavene.

Stein har drevet med musikk siden 60-tallet, og har gjennom flere tiår som frontmann i flere band etablert seg som en markant bluesartist, velkjent for sin rå og kraftige, samtidig sjelfulle stemme, og sitt personlige munnspilluttrykk. Han er vel den eneste som også trakterer munnharpe og baryton (euphonium) i et bluesband. 
Stein skriver de aller fleste tekster og melodier selv, co-arrangert av The Engine, med røttene dypt forankret i bluesens næringsrike jordsmonn. Noen av hans tekster er sågar blitt gjengitt i tidsskrifter, og han er kjent for å krydre sine konserter med kjappe replikker og gode historier omkring låtene.

Med seg har han med dyktige og erfarne The Engine som består av:  
Trond Eliasen på gitar og slide
Rune Bryn: Trommer
Borgar Skoveng: Bass

På fjordturer går skutene for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er en stor opplevelse å være om bord i de historiske og vakre skutene, enten du velger den ene eller den andre.