El Cartel - med gjest Jon Stega

26.01.2024 21:00 El Cartel Herr Nilsen

El Cartel! Et band fra Fredrikstad som musikalsk sett vandrer i ørkenen på grensa til Mexico.  26. januar 2024 kommer bandet ridende ut av ørkenen for å levere varene på en scene nær deg - nærmere bestemt på Herr Nilsen i regi av Østkanten bluesklubb. Ikke gå glipp av dette fyrverkeriet på scenen!

Vi er også så heldig å få med en talentfull oppvarmingsartist Jon Stega.

El Cartel - med gjest Jon Stega
El Cartel

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra.
Medlem NBU kr.250 / ordinær kr. 300   Student kr. 150

Konsertstart med Jon Stega: Klokka 21:00
Konsertstart El Cartel:          Klokka 21.30

El Cartel er et band fra Fredrikstad som ble etablert av Richard Ahlsen og Jørgen Hansen i februar 2019. Dagens grunnbesetning består av 6 mann, men live vil det være 8 til 9 mann på scenen. Musikalsk sett opererer El Cartel i grensetraktene mellom Texas og Mexico. Varene kartellet dealer med, er stemningsfull Americana med sterke Mexicanske influenser. I august 2023 leverte bandet en både stemningsfull og forrykende konsert på Interstatefestivalen på Røverstaden og jobber i disse dager med sin første plate.   ​

Kartellmedlemmer:
Emil Northcreek
Nicolai Gregersen
Mats Andrè Andersen
Fredrik Gudim Eriksen
Richard Ahlsen
Jørgen Hansen
Espen Christoffersen
Tommy Andre Johnsen Bakkelund

Hør mer på bandet på Spotify 

JON STEGA

Etter mange år med bandprosjekter ville Jon Stega (Killmotor Hill, Grapevine Springs) prøve å stå på egne bein med sitt soloprosjekt. I våres slapp han solodebuten; «River Heart». Hvor Jon maler et nakent lydbilde med kun vokal og gitar. Landskapet er en blanding av Elliott Smith, Townes Van Zandt og Neil Young-land. Nå begir han seg ut på nye eventyr hvor han skal spille sangene sine for publikum. For første gang som soloartist.

Hør på artisten på Spotify