The Norwegian Soulband

20.04.2024 16:00 The Norwegian Soulband Vålrenga Kirke

Østkanten bluesklubb har gleden av å presentere The Norwegian Soulband i Vålerenga kirke 20. april. Med seg har de den fantastiske Kim Rune Hagen, Thea Paulsrud fra Soft City og Bluestown Voices, koret fra Notodden. Dette blir en aften verdt å få med seg med soul og blues i den vakre Vålerenga kirke

The Norwegian Soulband
The Norwegian Soulband

Billetter selges på Ticketco eller i døra
Konsertstart klokka 16:00

The Norwegian Soulband er at av landets ledende soul & funk band. Bandet ble startet i Skien 1989, da under navnet SixPack. Med en besetning bestående av et stramt komp, blåserekke og soulfull vokal gir dette det umiskjennelige The Norwegian Soulband -soundet. Bandets spilleglede smitter raskt over på publikum som alltid får servert en stor dose soul & funk med høy partyfaktor. Med vokalist Kim Rune Hagen er konsertene den rene eksplosjonen og er antakelig det råeste vi har av vokalister i Norge akkurat nå. Albumet «Groove Your Hips» fra 2021 (vinyl og digitalt) har fått hederlig omtale og spilles stadig på radio i Norge og dedikerte soul funk kanaler i Europa.

Soulbandet gjester jevnlig store festivaler som Trandal bluesfestival, Nidaros blues, Notodden bluesfestival, Nevlunghavn Live, Sildajazz og Rørafestivalen for å nevne noen av de større, samt klubbjobber og events. 

Bandet:
Kim Rune Hagen Vokal
Tommy Larsen Gitar og Vokal
jørn Edmund Fosstveit Bass
Per Christian Pedersen Trommer
Per Christen Stiansen Piano/Orgel, kor
Tron Taalesen Saksofoner , kor
Vidar Torbjørnsen Trompet/Flügelhorn, kor 

BLUESTOWN VOICES
Er et blueskor fra bluesens norske vugge, Notodden. Koret består av 20 sangere, dirigert av bluesdronningen Heidi Blåsmo. Hun har vært utøvende musiker i mer enn 35 år og har samarbeidet med mange kjente artister både i Norge og USA

Thea Paulsrud

Kongsvingerjente og soulvokalist Thea Paulsrud (f.1996) har en ekstraordinær evne til å fange publikums hjerter og trigge dansefoten. Med blues i blodet fra ung alder, formidler Thea ærlige tekster og sjelfulle melodier, som synliggjør en gammel sjel i et ungt menneske.

Thea har vært å finne på scener rundt om på Østlandet siden hun var liten - med egne prosjekter, solo eller innleid som solist i prosjektband. De siste årene har hun vært særlig aktiv med sitt selvtitulerte band og bluesbandet Soft City, som debuterte med albumet Settle for the Moon i 2022 (Kirkelige Kulturverksted). Bandet turnerte Norge samme år under tittelen “Norsk Union Blues Band”, kom i 2023 på andreplass da de representerte Norge i European Blues Challenge i Polen.  

                                                                                                                            Foto: Malene Kristopine Økland