Trond Svendsen & Tuxedo med oppvarming Anders Dahlberg

19.04.2024 21:00 Trond Svendsen & Tuxedo Herr Nilsen

Americana. Heartlandrock. Country Noir. 

Det er noen av merkelappene som Trond Svendsen & Tuxedo er blitt tildelt av norske medier og musikkbloggere etter at bandet så dagens lys tilbake i  2015. 19. April  er vi så heldige å få besøk på Herr Nilsen av dette fantastiske bandet frontet av en svært sterk låtskriver. 

Som oppvarming til konserten har vi den flotte låtskriveren Anders Dahlberg.

Trond Svendsen & Tuxedo med oppvarming Anders Dahlberg
Trond Svendsen & Tuxedo

Billetter kjøpes på TicketCo eller i døra.
Billettpris: Medlem NBU kr. 250/ ordinær kr. 300 Student kr. 150

Konsertstart
Anders Dahlberg                        klokka 21.00
Trond Svendsen & Tuxedo    klokka 21:30

Trond Svendsen & Tuxedo
Per dags dato har gjengen fra Hedmark og Oppland tre album under beltet. Det ferskeste "Don't trust the moon" (Grappa/Blue Mood) ble nominert til Spellemannprisen våren 2023. 

Debuten "Palomino Motel" kom i 2017, mens andreskiva "Smalltown stories" kom i 2019. Den første fikk femmer i Dagbladet, den andre femmer i VG!

- Sitter midt i hjerterota fra start til slutt, skrev Bluesnews om plata som også spellemannjuryen ville nominere, mens musikkbloggen Dust of daylight kåret den til årets norske album i 2022.

Trond Svendsen er en låtskriver med stor, stor stemme som formidler med inderlighet og en sår melankoli, backet opp et band med sterke inviduelle musikere. Sammen skaper de et magisk lydlandskap det være seg den utsøkt vakre neddempede Devil at my Heels  fra debutplata eller ørkenrockeren The Ride fra siste plata.

I løpet av de snart 10 årene bandet har eksistert, har de spilt for publikum fra 50 til 5.000, fra små klubber til festivalscener.Nå jobbes det med fjerdeplata, og bandet ser fram til konsertåret 2024!

TROND SVENDSEN & TUXEDO ER:

  • Trond Svendsen (vokal, gitarer, tekst & musikk)
  • Vidar Tyriberget (bass)
  • Lars Viken (piano, Hammond)
  • Morten Hoelsveen (gitarer)
  • Tommy Kristiansen (Trommer)

Hør på artisten på Spotify og hør på den stemningsfulle liveversjon av This is what we do

Anders Dahlberg
Anders Dahlberg fra Hønefoss blir omtalt som en av landets mest spennende låtskrivere om dagen. Debutalbumet «Dancing With Stars» fra 2016 ble raskt sammenlignet med storheter som Ryan Adams og Tom Petty. Plata høstet gode kritikker og Dahlberg toppet det hele med en opptreden på Sommertoget på NRK. Høsten 2018 kom oppfølgeren «Street Serenade» som er et mer tilbakelent album om kjærlighetssorg, Dahlbergs forhold til hjembyen og identitet. Albumet fikk gode tilbakemeldinger og ble plukket ut som den 5. beste norske plata i 2018 av musikkbloggen Dust of Daylight. Anders slipper sitt tredje album "Running Days" i løpet av våren 2024.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Foto Marte Norman

Hør på artisten på Spotify: og Youtube: