Kirkekonsert med Paal Flaata

17.12.2011 18:00 Vålerenga Kirke

Kirkekonsert med Paal Flaata

I 2007 arrangerte vi den første julekonserten med Paal Flaata i Vålerenga kirke. I år gjør vi det igjen - for femte gang. Derved redder vi, føler vi oss rimelig sikre på, julestemningen for de hundrevis av fans som hvert år legge veien til kirken for å høre Paal Flaatas stemmeprakt.

Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + et samlealbum, og kritikerne kastet stort sett ikke annet enn femmere og seksere.
Paal Flaata har en gudbenådet stemme som er kledd for de mørke kveldstimene, myk mystisk med en fullkommen ro i sjela. "Christmas Island" har de neddempede melankolske øyeblikkene vi i første rekke forbinder med Paal. Han har som soloartist, gitt ut fire album.

Ved siden av å ha med seg musikere, har Paal Flaata hatt med seg Vålerenga Vocalis ved to av de tidligere konsertene. Stemningen i en fullsatt Vålerenga Kirke, blir magisk, uansett hva Flaata planlegger i år.

Billetter kr. 200 / 250 på billettservice eller i døra.

For forhåndsbestiling av billetter bruk linken under her: