Rampelys: Birgitte Karlsen og STAX Dept.

19.10.2011 20:00 Buckleys

Rampelys: Birgitte Karlsen og  STAX Dept.

Birgitte Karlsen er 27 år og kommer fra Sandefjord. Hun har nå bosatt seg i Oslo og satser på musikk, med en EP som kommer ut denne høsten. Hun synger flytende soul og lager alt av tekst og melodi selv. Fengende rytmer, personlige tekster og vakre melodier er noe av det som kjennetegner denne artisten.

Stax Department featuring Joe Boston er et Oslo-basert band som spiller blues & soul. Bandets repertoar består hovedsakelig  av gode og kjente blues og soul-låter såvel som egenkomponert materiale.  Medlemmene har lang fartstid  fra mange forskjellige band og prosjekter, som f.eks.  Joe Boston Band, Lumbago, Bazar, Karlsøy Prestegaard , X-TRA etc.

Bandet  frontes av blues&soul-sangeren Joe Boston, som har  mange års suksess med show i Holland,Tyskland,Sveits,Italia,Danmark og Norge.  For disse fikk han stor pressedekkning og meget gode omtaler.

Stax Department består av:

  • Joe Boston – vokal
  • Øyvind Bjerke – vokal, keyboard og låtskriver
  • Trond Armand Larsen – trommer
  • Rolf ”Buff”Landløpet –bass og kor
  • Raymond van Deurs – gitar/synt og saksofoner
  • Dan Ove Skaalerud - gitar

Her kan du lytte til Stax Department :  

http://www.youtube.com/staxdept

http://www.myspace.com/staxdept

 

RAMPELYS er flyttet tilbake til Buckleys og vi er på jakt etter unge band og artister som har lyst å få sjansen på en etablert scene.

Ta sjansen!

Rampelys - et håndslag for ukjente band

RampelysRampelys er et samarbeidsprosjekt mellom Østkanten Bluesklubb og Oslo Bluesklubb. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra 2009 er Buckleys fast vertskap for arrangementet.
Det arrangeres en konsert i måneden. Vi vil presentere 2 band hver kveld, hovedsakelig i blues- og rocksegmentet. Det tilbys ikke honorar, men det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene. Klubbene og Buckleys vil drive en aktiv markedsføring av konsertene.

Flere av bandene som har spilt på Rampelys har fått betalte spillejobber hos klubbene eller hos Buckleys i etterkant. Eksempler på band som har vært innom er Shuffle Service, Norma Sass, Emmet Brown, Jonny Rock Group og Jens Carelius.

Bookingforespørsler kan rettes til:
Jarl Anshus, Østkanten Bluesklubb: jarl_anshus@hotmail.comDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.