Rampelys: Melkeramp & Arne Olav L. Hageberg

21.09.2011 21:00 Buckleys

Rampelys: Melkeramp & Arne Olav L. Hageberg

Arne Olav leverer akustisk blues møter salmer.

Hageberg spiller countryblues med norske tekster og musikalske veivisere som Kelly Joe Phelps,
Skip James, Dock Boggs og Robert Johnson. Virtuos fingerpicking og bluesy lap steel.

Melkeramp er et nyetablert band fra Oslo som består av fire gla-depressive damer på gitar, banjo, fløyte, mandolin og vaskebrett/perkusjon. Vi synger på norsk og spiller skranglete køntri-folkmusikk. Livet er vondt og vakkert – sånt blir det musikk av!

Cathrine Amundsen: Gitar/Mandolin/vokal
Kari Mølmen Rosef: Banjo, gitar, vokal
Marianne Kjærsund: Perkusjon/vokal
Mette Nyseter : Gitar/fløyte/vokal

Rampelys - et håndslag til ukjente band

Rampelys er et samarbeidsprosjekt mellom Østkanten Bluesklubb og Oslo Bluesklubb. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra 2009 er Buckleys fast vertskap for arrangementet.
Det arrangeres en konsert i måneden. Det presenteres 1-2 band hver kveld, hovedsakelig i blues- og rocksegmentet, og det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene. Klubbene og Buckleys vil drive en aktiv markedsføring av konsertene.

Flere av bandene som har spilt på Rampelys har fått betalte spillejobber hos klubbene eller hos Buckleys i etterkant. Eksempler på band som har vært innom er Shuffle Service, Norma Sass, Emmet Brown, Jonny Rock Group og Jens Carelius.