KANSELLERT Elvelangs m Blues in a Cop

20.09.2012 20:00 Eika v/Akerselva

KANSELLERT Elvelangs m Blues in a Cop

Vi må dessverre kansellere Elvelangs m. Blues in a Cop i år pga anleggsarbeid i nedre del av Akerselva. Det har ikke vært mulig for oss å få et tilfredsstillende alternativ til vår faste plass. Østkanten bluesklubb og Blues in a Cop beklager dette på det sterkeste, men lover å komme sterk tilbake. Det er fortsatt mye langs elva 20/9så det er ingen grunn til ikke å ta seg en flott tur, men Blues in a Cop får dere ikke i år.

Østkanten BK har etter hvert skaffet seg flere tradisjonsarrangementer. Deltakelse på kommunens Elvelangsarrangement er ett av dem. Musikalske bidragsytere er som alltid ellers Blues In A Cop - bluesbandet bestående av tjenestemenn fra Oslo politidistrikt.

Blues in a Cop - (BIAC) ble etablert som et rent bluesband i 1995. BIAC er en videreføring av et band etablert som et kriminalitetsforebyggende tiltak noen år tidligere. Navnet gjenspeiler bluesen i enhver politimann.  Gjennom årene har bandet stilmessig fått en profil som bluesband med ”tung fot”, dvs. et bein godt inn i rockesjangeren. BIAC har opptrådt på bluesfestivaler, bluesklubber, puber, private tilstelninger og mange forskjellige typer arrangementer opp gjennom årene.
Man kan kanskje si at dette bandet er det ordentlige musikkpolitiet.

De omtrent 20 000 menneskene som vandrer ned mellom faklene langs Akerselva, får en musikalsk og trygg avslutning på vandringen.