Oslo RoryNights - Friday Night

03.02.2012 21:00 Herr Nilsen

Oslo RoryNights - Friday Night

(For English info, check further down)

Østkanten Bluesklubb og Pipeline Productions har igjen gleden av å invitere til den første kvelden av den årlige Rory Gallagher tributen Oslo RoryNightsHerr Nilsen!

Som vanlig vil den foregå over to dager, nemlig fredag 3. og lørdag 4. februar 2012, og som vanlig vil den by på kanonbra artister og formidlere av Rory Gallaghers udødelige låter!

For dere som ikke har vært på dette før; dette er to kvelder fylt til randen med sanger skrevet eller tolket av den irske gitar og blues-mesteren Rory Gallagher (1948 - 1995), mannen som med sitt band TASTE gjorde furore på Isle Of Wight i 1970, ble kåret til årets musiker i Melody Maker i 1972, takket nei til å bli med Rolling Stones i 1976 og hadde en solokarriere fylt med glitrende studio og live album og totalt solgte 30 mill mens han levde, og som fortsatt selger og hedres 16 år etter at han alt for tidlig døde av komplikasjoner etter en lever transplantasjon.

Det er en rekke tribute band over hele europa, og til Norge plukker vi kun på øverste hylle! Dette er en av grunnene til at Rory fans fra hele Europa kommer til Oslo denne helgen!

Nytt av året er "Weekend Pass", noe som gjør det enda mer gunstig for deg å delta på begge kveldene! Sjekk priser lenger ned på siden.

Programmet er følgende:

Fredag 3. februar 2012 kl. 21:00

Mishap, Irland
Monica Heldal, Norge - akkustisk sett
Against The Grain, Skottland

Lørdag 4. februar 2012 kl. 21:00

Bearded Babies, Norge
Robert Reilly, Irland - akkustisk sett
Barry Barnes (England) & Friends, med Brian Chambers (Skottland), Jan-Erik Henriksen(Norge) og Alan O'Keefe (Irland)

Fredag 3. februar:

Mishap fra Irland.

Bandet består av tre unge menn ledet av den talentfulle  gitaristen, Jack Ahern. Guttene kommer fra Rory Gallaghers hjemby Cork og følger hans fotspor. Dette er et rock & bluesband band på vei opp.

Monica Heldal, Norge - akustisk

Hun spilte for klubben under årets tribute til Rory Gallagher og mange lot seg imponere. Hun er et ungt talent, 20 år, som spiller folk country blues. Tross sin unge alder har hun hatt flere spillejobber både i London og Irland. I følge hennes egen facebookside er hun inspirert av Rory Gallagher, Chet Atkins, Jerry Reed, Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Thin Lizzy, Bonnie Raitt, Free, Jackson C Frank, Nick Drake, Neil Young, Simon & Garfunkel, Taste, Irish and scottish folk music, Jackson Browne, Robert Johnson, Skip James, Mississippi John Hurt!!!!

Against The Grain, Skottland

En godt gjemt hemmelighet blant Rory tribute-band, men et av de beste. En knallsterk trio med en av verdens beste Rorygitarist  i Douh Carrol. De spilte allerede i 1999 tribute-konsert med Lou Martin (Rorys keyboardspiller). De har spilt ganske få tributekonserter etter dette og vi er veldig stolt over å ha lokket dem til Oslo for tredje gang.

Lørdag 4. februar

Bearded Babies, Norge.

Bearded Babies består av Asle Kristiansen, gitar, vokal,  Jan Erik Henriksen, trommer  og Olaf Hjellum, bass. De debuterte på den første Roryfestivalen i Østkantens regi og har senere spilt i både Irland, Skottland og Tyskland i sammenheng med Rorytributter der.

Robert Reilly, Irland - akustisk sett.

Robert Reilly var tidligere bassist i bandet Slumming Angels som har vært med på Rorynights tidligere. I år kommer han alene og spiller akustisk for første gang.

Barry Barnes & Friends.

De siste artistene ut, er en sammensatt gjeng som består av  Barry "Sinnerboy" Barnes fra England, Brian Chambers fra Skottland, Alan O’Keefe fra Irland og Jan Erik Henriksen fra Norge. Barry er mest kjent for sitt band Sinnerboy, som har holdt det gående i mer enn 10 år og regnes som det aller beste av tributtbandene og som solo akkustisk tolker av Rory´s musikk, Brian er kjent fra bla. Defender, som har spilt i Oslo på Rorynights tidligere og Jan-Erik er selvsagt Bearded Babies trommis. Alan er en ung trommeslager som har spilt med div. Rory tributt band før, også i Oslo. Forvent en kanonkonsert av disse gutta!


Billettpriser:

Weekend-pass (fredag + lørdag) : 300 / 400 (medlemmer / ikke-medlemmer)

Per kveld (fredag eller lørdag) - 200 / 250 (medlemmer / ikke-medlemmer)

Billetter vil ære tilgjengelige på Billettservice

Info in English:

Østkanten Bluesklubb and Pipeline Productions have the pleasure of once again be able to invite you to the first night of the yearly Rory Gallagher tribute Oslo RoryNights in Herr Nilsen in Oslo, Norway!

As usual it will be a two nights afail and will take place on Friday 3rd and Saturday 4th of February 2012 and as usual we will offer top artists to give you Rory Gallaghers songs!

New this year is the "Weekend Pass", as a good offer to those of you who want to join us for the whole weekend! Check ticket prices below.

The line-up will be:

Friday 3rd of February 2012 aT 21:00:

Mishap, Ireland
Monica Helda, Norway - accoustic set
Against The Grain, Scotland

Saturday 4th of February 2012 at 21:00:

Bearded Babies, Norway
Robert Reilly, Ireland - accoustic set
Barry Barnes & Friends, feat. Brian Chambers, Jan-Erik Henriksen/Alan O'Keefe, England, Scotland, Ireland & Norway!

Ticket prices will be:

Weekend-pass (Fri + Sat)
- 300/39 NOK/EUR (members of the bluesklubb)
- 400/51 NOK/EUR (non-members of the bluesclub)

One Night (Fri OR Sat)
- 200/26 NOK/EUR (members of the bluesklubb)
- 250/32 NOK/EUR (non-members of the bluesklubb)

Tickets will be available very soon on www.billettservice.no