Rampelys

18.04.2012 21:00 Buckleys

Rampelys

GRATIS INNGANG!

Bud Spencer Country Explosion

befinner seg i et musikalsk landskap mellom det heidundrende kraftfulle urbane (kalt rock), og det feiende flotte bondske (kalt country). Medlemmene kommer fra langt vest og langt øst i landet, og har lenge bedrevet kunst på hver sin kant. Men en intens kjærlighet og hengivenhet til monarkiet og andre fandeninnvoldske retninger innenfor politisk lederskap, drev dem til å bosette seg i hovedstaden. Vel stasjonert i storbyen bestemte de seg snart for å slå sine velutviklede hjerner og sin knugende skapertrang sammen. Et naturlig utgangspunkt var målet om å bringe by og land nærmere hverandre i felles bejaende misère og opphøyet depresjon. Resultatet har blitt en kraftfull, uredd og unik sammensmelting av musikk utøvd med høyt volum og tekster basert på tro som rakner i sømmene, generell håpløshet og kjærlighet (i mangelen på noe bedre) til seg selv.

Hatless

er et band som består av trioen Eivind Byrkjedal, Daniel Johnsen og Andrè Kiste. Eivind Byrkjedal startet bandet alene i 2010 som et hobbyprosjekt. I september 2011 ble trioen fullkommen, og musikken kunne flyte.
Sangene vandrer innen pop, rock, ballade, funky toner og et univers av sprakende gal men morsom fantasi.
Det er lett å se at det er Hatless som opptrer på scenen. Deres rare kreative greie skaper glede og overraskende blikk. En konsert med Hatless er uforglemmelig og utfordrer deg til å tenke annerledes og nyskapende.

8. februar, 14. mars, 18.april og 23.mai: Fire onsdagskvelder med Rampelys på Buckleys.

Rampelysserien gir unge og/eller uetablerte band en mulighet til å spille for et publikum på en scene. Dette er et samarbeidsprosjekt med Oslo Bluesklubb. Hvem som skal spille disse  kveldene er ikke klart enda. Men ser vi tilbake på alle Rampelyskonsertene som er avholdt, vil det garantert bli liv med blues eller en av de nærliggende sjangrene.