RAMPELYS - et håndslag til ukjente band

19.09.2012 20:00 Buckleys

RAMPELYS - et håndslag til ukjente band

Rampelys er et samarbeidsprosjekt mellom Østkanten Bluesklubb og Oslo Bluesklubb. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra 2009 er Buckleys fast vertskap for arrangementet. 

Denne gangen presenterer vi:

Cult Fiction, en norsk power-trio og som leverer et kraftfullt "stadionshow", der låtene glir inn i hverandre og skaper en variert og eksotisk stemning.

Bandet er inspirert av alt fra Motorpsycho til Pink Floyd, interpool til madrugada og Mew.
Cult Fiction er opptatt av å skape en best mulig opplevelse for publikum, og har under tidligere konserter bevist dette.
Vi er hardtarbeidene, lojale og har stå-på vilje.

Musikken kan høres her:
www.cultfiction.no

Plasters er et rock/blues crossover band som hovedsakelig spiller egenprodusert materiale med norske tekster.

De beskriver seg selv slik:

Bandet har sitt utspring fra Ambulansetjenesten i Oslo. Vi måtte ha band til julebordet ! Kjemien i bandet fungerte over all forventning og vi regner med å slippe vår tredje CD før jul. Denne gangen blir det også vinylutgivelse! Bandet har vokst ut av rollen som " Ambulansebandet " og har nå en mye mer ambisiøs tilnærming til musikken. Vi har etterhvert opparbeidet mye erfaring med livespillinng og mener selv at vi ikke står tilbake for noe av det andre som presenteres på Oslo's live-scener.
Låtskriver Morten Haugan har så lenge han kan huske vært dedikert lytter til amerikanske band i blues/rock crossover genreen og låtskrivinga bærer preg av det. Bandet har standard oppsetning med bass, trommer, og to gitarer.
 
Plasters :
 
 Morten Steffensen - Bass og kor.
 Espen Østhaug - Trommer
 Jon Cato Hansen - Lead-gitar og kor.
 Morten Haugan - Vokal, gitar og munnspill.

GRATIS inngang som vanlig på Rampelys. Still opp!