Rampelys m Hakan Markussen og Arms & the Woman

10.10.2012 21:00 Buckleys

Rampelys m Hakan Markussen og Arms & the Woman

Hakan Markussen er en norsk singer-songwriter som opererer innenfor en amerikansk visetradisjon. Hans store forbilde er Bob Dylan, noe som også kan høres i låtene hans. På lik linje med sitt forbilde er også Hakan opptatt av tekstene i låtene sine. I 2004 spilte Hakan inn EPen ”Where I Usually Go” med Rune Berg(The Margarets, Number Seven Deli) som produsent og med skribent Gisle Skeie som tekst medforfatter. EPen ble godt mottatt og tittellåta ”Where I Usually Go” fikk noe spilletid på P1 og Canal 24 i 200

4 og 2005. Siste året har Hakan brukt på å spille inn sitt første album, som kommer ut våren 2013.

Singelen ”Where I Usually Go” kan lastes ned gratis her.

Hjemmeside: myspace.com/hakanmarkussen

BLI KJENT MED ARMS & THE WOMAN

Et i overkant sympatisk orkester i indierock sjangeren

Med en sjelden sett varme og spilleglede bydes publikum innenfor I et rockunivers uten skjulte agendaer og pseudo-dekadense. Musikken er rett fram og liketil med noe for de fleste ører, og en sjarmerende, melodisk sammensettning av indie, blues og pop med stedvise preg av jazz og en del inspirasjon hentet fra den canadiske indierockscenen fra navne som Arcade Fire, Broken Social Scene og Plants and Animals.

Uten bruk av sjokkeffekter, liksminke, dansere eller annet blikkfang føres musikken fram som det bærende elementet. I front står Linda Wik, som med sin unike vokal formidler budskapet tydelig og leker seg over det bakvedliggende arrangementet.

Tangerende til det sjelfulle og underfundige til det hårdslående står Arms & The Woman for det stilmikset som gjør konsertopplevelsen til en allsidig og nyttig affære som du tar med deg hjem etterpå.

Finn frem rockefot og lighter – du får bruk for begge