by:Larm 2013 på Herr Nilsen

14.02.2013 20:30 Herr Nilsen

by:Larm 2013 på Herr Nilsen

By:Larm er Skandinavias største musikk-kongress. Konseptet er todelt med en festival og en konferansedel. Gjennom årene har by:Larm blitt arrangert i Tromsø, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. De siste åra har de stanset her i Oslo og Østkanten Bluesklubb er for sjette gang invitert med. Herr Nilsen er en offisiell scene og mellom 15 og 20 band vil spille over tre dager. Utvelgelsen av bandene er godt i gang, se oversikten under, men tradisjon tro vet vi at vinnerne av Union Bluescup på Notodden i august vil stå på scenen. Årets Unionband ble Malvin Nøsen & the Company

Malvin Nøsen & The Company består av fire medlemmer i alderen 16-22 år fra Molde og Fræna:

Malvin Nøsen: git/vok • Alexander Bøe: bass/kor • Truls Løvik: keys • Thomas Morewood Rødal: trommer.

Dersom man blander fete blueslicks, soul, groovy bassganger og en dash pop-rock i en tett kvartettpakke så får du den spesielle sounden til Malvin Nøsen & The Company.

Bandet er frontet av den unge gitaristen og sangeren Malvin Nøsen, som også skriver de fleste av låtene. Malvin har til tross for sin unge alder allerede rukket å gjøre seg bemerket med sitt talent, bl.a. som vinner av Musikkpraksis-prisen i 2010.

Malvin Nøsen & The Company har allerede fått sitt musikalske særpreg og presenterer egenproduserte låter inspirert av artister som John Mayer, Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd og norske Jarle Bernhoft. I august 2012 vant bandet Union Blues Cup på Notodden Blues Festival, og i 2013 turnerer dem Norge rundt som årets Unionsband i regi av Norsk Blues Union. Bandet er meget samspilt, viser stor spilleglede og kommer garantert til å sette publikum rundt om i landet i god stemning.

 

Foreløpig er følgende band satt for å spille på Herr Nilsen

Torsdag:

Tim Christensen (DK) – solo, Atlanter (m/bl.a. Jens Carelius, ørkenblues), Asgeir Trausti (IS), Linnea Henriksson (S), Morten Myklebust

Fredag:

Eva & Manu (FI), Gudrid Hansdottir (FO), Matilda, Noonie Bao (S)

Lørdag:

Anja Kløve, Ludvig Moon, Nosizwe, Ida Jenshus – solo, Malvin Nøsen & the Company

 

Første konsert hver kveld starter kl 20.30

 

Billetter: kr. 100,- i døra hver dag