Kvinnedagen m Honky Tonk Angles

08.03.2013 21:30 Herr Nilsen

Kvinnedagen m Honky Tonk Angles

I Østkanten Bluesklubbs vedtekter står det at klubben skal markere Kvinnedagen 8.mars.

Den skal vies kvinnelige artister. I fjor inviterte vi Tove Bøygard til å være konsertmester. Hun tok med seg et stjernelag av kvinnelige artister og gruppa Honky Tonk Angels var et faktum.

Honky Tonk Angels (HTA) består av 6 profesjonelle, kvinnelige musikere med hovedsete i Oslo. HTA frontes av Tove Bøygard, Karin Wright og Johanna Demker. Tove er kjent som den ene halvdelen av duoen Bøygard. Hun ga ut sitt første soloalbum i 2010. Tove er en engasjert artist som skriver historier om mennesket bak fasaden på godt og vondt. Det hele spunnet sammen med nydelige melodier med Toves egenartede signatur. Karin Wright går for å være den tøffeste dama i countryklassen. Tre album har det blitt. Det siste "Too Rock´n´Roll for Country" kom ut i 2011. Karins varemerke er inderlighet og tilstedeværelse. I det ene øyeblikket rå og utfordrende, i neste øyeblikk var og sårbar. Johanna Demker er en av Norges fremste singer/songwritere. Johanna har fire album på samvittigheten, det siste «Madness» kom ut i 2011 til flotte kritikker. En låtskriver av rang og stemme som en engel. Hovedgjesteartisten til 8. Mars er det nye stjerneskuddet Signe Marie Rustad. Signe debuterte i 2012 med albumet «Golden Town» på Nordic Records og har høstet mangt et lovord. De backes av den meget kompetente trioen bestående av Venja Ruud Nilsen på bass, Sara Andersson på gitar og Ine Merete Johannessen på trommer.

HTA smelter sammen råkkenråll, country og blues til et musikalsk heksebrygg med uante virkninger! En musikalsk gryte med sterkt og eget materiale krydret med låter fra de største kvinnelige artistene gjennom populærmusikkhistorien. En musikalsk aften med Honky Tonk Angels er liv, røre og glimt i øyet!

 

 

Billetter: På Billettservice eller i døra. Her blir det fort trangt.

Medlemmer: kr. 150,- Ikke medlemmer: kr. 200,-