Rampelys: Bad Penny + Klara and Her Estimates

15.05.2013 21:00 Buckleys

Bad Penny er en blues/rockabilly-trio som ble startet opp våren 2012. De har hittil spilt på diverse småscener i Oslo-området og fått hyggelige tilbakemeldinger.

Medlemmene har bakgrunn fra forskjellige sjangere som blues, rock, country og metal. Repertoaret inneholder hovedsakelig coverlåter, hvor Bad Penny setter sitt eget preg på klassikere innen blues og rockabilly av artister som Stevie Ray Vaughan og Stray Cats.

Fredrik Jensen, vokal/gitar
Pål Steingrimsen, bass
Rueben Smith, trommer

Klara And Her Estimates er en gruppe på 6 som spiller soul, gospel, blues, pop, og folkrock. Bandet er ganske nyoppstartet og spiller coverlåter samt egenkomponerte låter.

Rampelys er et samarbeidsprosjekt mellom Østkanten Bluesklubb og Oslo Bluesklubb. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra 2009 er Buckleys fast vertskap for arrangementet.
Det arrangeres en konsert i måneden. Vi vil presentere 2 band hver kveld, hovedsakelig i blues- og rocksegmentet. Det tilbys ikke honorar, men det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene. Klubbene og Buckleys vil drive en aktiv markedsføring av konsertene.

Flere av bandene som har spilt på Rampelys har fått betalte spillejobber hos klubbene eller hos Buckleys i etterkant. Eksempler på band som har vært innom er Shuffle Service, Norma Sass, Emmet Brown, Jonny Rock Group og Jens Carelius.

Bookingforespørsler kan rettes til:
Jarl Anshus, Østkanten Bluesklubb: jarl_anshus@hotmail.com

Her er GRATIS inngang!!!!