Sommerfest Oslo og Østkanten bluesklubber Lørdag 15. juni

15.06.2013 16:30 Kværnerbyen

Lørdag 15. juni
Felles sommerfest

Oslo og Østkanten bluesklubber arrangerer i år felles sommerfest.

Denne gangen er arenaen i Kværnerbyen og vi kan garantere store artister, fin utescene, godt drikke og veldig god stemning.

Vi starter opp omtrent kl 1630 og bandene og artistene vi i år kan by på er:

Honky Tonk Angels:

Består av 6 profesjonelle, kvinnelige musikere med hovedsete i Oslo. HTA frontes av Tove Bøygard, Karin Wright og Johanna Demker. Tove er kjent som den ene halvdelen av duoen Bøygard.

HTA smelter sammen råkkenråll, country og blues til et musikalsk heksebrygg med uante virkninger! En musikalsk gryte med sterkt og eget materiale krydret med låter fra de største kvinnelige artistene gjennom populærmusikkhistorien. En musikalsk aften med Honky Tonk Angels er liv, røre og glimt i øyet!

Mike Andersen (DK):

Er Danmarks største bluesartist. Han har de siste 10 år gitt ut kritikerroste album og turnert over hele Europa med sitt soul- og bluesband. I 2010 fikk han strålende kritikker for albumet “Echoes”. Mike Andersen ble utnevnt til «Årets Danske Bluesnavn» i 2003 og Mike Andersen Band fikk prisen som «Beste Nye Artist» i Frankrike i 2005.

Built For Speed:

…er et rockabilly-band fra Elverum, og består av vokalist og gitarist Anders Westhagen, sønnen Andreas Reiten Westhagen på trommer, og Ole Evensen på kontrabass. De startet i 1997 (da trommisen var kun 9 år), og har gitt ut 3 album. BFS har - med inspirasjon både fra blues, punk, country og rock'n'roll - et mangfoldig publikum, og har spilt på alt fra små klubber til store festivaler. De har "ligget på latsiden" mens Andreas har studert i Liverpool, men er nå i gang igjen for fullt. Ole er ellers å finne i Vidar Busks Bubble Of Trouble, mens Anders og Andreas jevnlig sees på scenen med Otis Grand's Big Blues Band.

Rocksberg:

Øivind Aksberg, også "kjent" som Rocksberg leverer ekte varer med sin kassegitar og stompbox. Han spiller groovy fingerstyle gitar som "stinker rock 'n roll" og beveger seg gjennom flere sjangre. Aksberg spiller både eget materiale og låter av bla. Tommy Emmanuel, Merle Travis, Johnny Cash, Frank Sinatra og Billy Idol.

Billettpris: 150,-/200,- (medlemmer/ikke medlemmer)
Selges ved inngangen og på Billettservice

Medlemspris gis til alle med medlemsskap i en klubb tilknyttet Norsk Bluesunion, og alle medlemmer av OBOS.
HUSK MEDLEMSKORT!