Claudia Scott - relasekonsert fredag 14. februar kl 22.00 på Herr Nilsen

14.02.2014 22:00 Claudia Scott Herr Nilsen

Claudia Scott - relasekonsert fredag 14. februar kl 22.00  på Herr Nilsen
Claudia Scott slipper ny plate hos Østkanten Bluesklubb på Herr Nilsen! Claudia slapp nylig singelen "Follow the lines" som også er tittelen på albumet. ”Det føles som om jeg har kommet hjem”, sier Claudia om sin nye plate.

Claudia debuterte som 11-åring i sin fars band ”Clive Scott & The Skywegians”, som utga norges første country-album og gikk til topps på 70-tallets populære radioprogram ”Europatoppen”. Hun har siden da en rekke kritikerroste album bak seg, med en Spellemann-pris og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en rekke store artister. Claudia har turnert i både inn- og utland i flere tiår, blant annet med danske Poul Krebs på en omfattende sommerturne i Danmark. Hun hadde også en utsolgt turne sammen med Henning Kvitnes og Poul Krebs i Norge i fjor. og har nok opplevd mer enn de fleste på sin musikalske ferd, fra å spille på store konserter og festivaler for tusenvis av mennesker, til å opptre for 30 mennesker i fjellene i Libanon eller på rafting-tur på Rio Grande. Hun kaller musikken sin "Americana", en fellesbetegnelse for musikk som inneholder rock, rhythm & blues, country og folk.

Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider på dette albumet. "Follow The Lines" viser en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet. Noen av låtene, som for eksempel "Mr. Bones", ble skrevet dagen etter at George Bush ble valgt inn som president i USA for andre gang. "I can't wait" handler om toleranse mellom mennesker, "They call it love"(One World) om hva som forener oss mennesker , og tittelsporet "Follow The Lines" om hvordan man får et bedre perspektiv på livet når ikke alt følger et langt rett spor. Vi kan nesten se hvilken spennende reise Claudia har vært på gjennom musikken og vi får også høre henne rundt Claudia har co-produsert albumet i samarbeid med Lars Voldsdal (Madrugada/Sivert Høyem/Hellbillies), og med seg i studio hadde hun Nicolai Eilertsen (Big Bang), Erland Dahlen, Christer Knudsen, Jørun Bøgeberg, Børge Flyen, Lise Voldsdal og Lars Håvard Haugen. Scott er tilbake med sitt kanskje sterkeste album, og for å sitere henne selv: ”Nå er ringen sluttet”.

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på Billettservice.