Fremtidens helter: Magnus Berg Band og Hans Kristian Nordin; fredag 21. februar kl 22.00 på Herr Nilsen

21.02.2014 22:00 Magnus Berg Band/Hans Kristian Nordin Herr Nilsen

Fremtidens helter: Magnus Berg Band og Hans Kristian Nordin; fredag 21. februar kl 22.00 på Herr Nilsen

Dette er konserten der vi slipper til to nye begavelser i det norske bluesmiljøet. Hør den unike 15 år gamle Hans Kristian Nordin spille blues, før Magnus Berg leder bandet sitt i et gnistrende sett, ferskt fra en månedslang turne i USA.

Billetter kr 150,- / medlemmer kr 100,- kjøpes i døra eller på Billettservice.

Dette er konserten der vi slipper til to nye begavelser i det norske bluesmiljøet. Hør den unike fjorten år gamle Hans Kristian Nordin spille blues, før 17 år gamle Magnus Berg leder bandet sitt i et gnistrende sett, ferskt fra en månedslang turne i USA.

Billetter kr 150,- / medlemmer kr 100,- kjøpes i døra eller på Billettservice.

Hans Kristian Nordin:
Hans Kristian Nordin er en bluesgitarist født i Virginia i USA. Han kom til Norge som 10-åring, og ble to år senere oppdaget av den amerikanske blueslegenden Stefan Grossman på Norgesbesøk. Hans Kristian kan få el-gitaren til å synge og den akustiske gitaren til å ta lytterne med på en reise til Amerikas sørstater hvor fingerpicking countryblues har en dyp tradisjon. Hans Kristian kom blant de topp-100 i Norske Talenter i 2012 og gitaren har allerede tatt han til USA, England og Sverige. Imponerende for en 15-åring!

http://www.hknguitar.com/
http://www.youtube.com/watch?v=mRWrUSi4ncM
http://www.tv2.no/play/underholdning/norsketalenter/auditions/hans-kristian-nordin-13-5271-paa-norske-talenter-audition-637594.html

Magnus Berg band:
Magnus Berg band er et band fra Østfold/Oslo som ledes av 17 år gamle Magnus Berg!
Magnus har spilt konserter i hele Norge og kom nettopp hjem fra turnè i USA. På turnè nord i USA headlinet han blant annet Buddy Guys Legends i Chicago sammen med blues og soul damen Kirsten Thien fra New York. Magnus spilte også med Mike Zito og Nick Moss. Kirsten og Magnus har jobbet i studio med en ny låt som vil være med på Magnus sin neste plate som forventes å komme ut før sommeren 2014.

Han spiller også gitar i bandet (Svein Dag Hauge, Jørun Bøgeberg, Espen Mangen, Steffen Isaksen) til Trine Rein og er med på å spille på hennes nye plate «20 år midt i musikken».

Årets første konsert i Norge var i Bergen for Bergen roots & bluesklubb.
De hadde dette å si om konserten:
KNALLSTART FOR BERGEN BLUES & ROOTS CLUB !
"Guitar blues slinger"
"17 år unge Magnus Berg Band tok publikummet med storm lørdags kveld! Her var bare å gi seg ende over, i likhet med Hungry John og Gina Aspenes, og resten av det fulltallige publikummet. Gnistrende gitar og ikke minst munnspill, grunnsolid komp ble verdsatt av bluesfolket, dette var en knallstart på det nye bluesåret!"

Magnus Berg band består av:
Bjørn Tore «Daffy» Larsen(Munnspill), Håvard Sunde(Trommer), Roy Oscar Pettersen(bass) og Magnus Berg(Gitar, vokal, lapsteel).

Fremtidens helter:
Som en videreføring av Rampelysserien, arrangerer Østkanten Bluesklubb minst en dobbeltkonsert i halvåret hvor unge talentfulle bluesmusikere får spille på en scene med proff lyd og et betalende publikum. Disse arrangementene trekker også unge lyttere gjennom artistenes egne nettverk.