Honky Tonk Angels fredag 7. mars kl 22.00 på Herr NIlsen

07.03.2014 22:00 Honky Tonk Angels Herr Nilsen

Honky Tonk Angels fredag 7. mars kl 22.00 på Herr NIlsen

Som eneste bluesklubb har Østkanten Bluesklubb vedtektsfestet feiring av den internasjonale kvinnedagen. Og for tredje året er det countrydronningene i Honky Tonk Angels som står klare med store musikalske opplevelser.

Honky Tonk Angels (HTA) består av fem profesjonelle, kvinnelige musikere med hovedsete i Oslo. Vi er stolte av å representere gode musikere med erfaring, teft og driv.

Tove Bøygard og Karin Wright er i front og damene deler generøst av sine egne låter og favorittlåter av sine store forbilder.
Tove er kjent som den ene halvdelen av duoen Bøygard som akkurat nå opplever stor suksess med deres siste plate «Blågras på Skrindo», som forøvrig ble nominert til Spelemannsprisen! Hun ga ut sitt første soloalbum i 2010. Tove er en artist som skriver historier om livets opp og nedturer og har brennende engasjement og hjerte for de som sitter «nederst ved bordet». Det hele spunnet sammen med nydelige melodier med Toves egenartede signatur.

Karin Wright går for å være den tøffeste dama i countryklassen. Tre album har det blitt. Det siste "Too Rock´n´Roll for Country" kom ut i 2011, et album som forøvrig ble kåret til årets Rootsy album i genren country, blues og rockabilly i Sverige. Karins varemerke er inderlighet og tilstedeværelse. I det ene øyeblikket rå og utfordrende, i neste øyeblikk var og sårbar.

Denne gangen har de slått seg sammen med en gjeng spreke damer og dannet Honky Tonk Angels. Prosjektet smelter sammen råkkenråll, country og blues til et musikalsk heksebrygg med uante virkninger! I vår musikalske gryte koker vi sammen eget materiale og krydrer med blant annet sterke låter fra andre kjente artister. Den faste gjengen i bandet er Venja Ruud Nilsen: bass, Sara Andersson: gitar og Ine Merete Johannessen på trommer. Honky Tonk Angels har med seg forskjellige gjesteartister ved spesielle anledeninger.

På Herr Nilsen fredag 7 mars er det Benedicte Brænden og Ingvild Hammer som er kveldens gjester. Benedicte har vært med oss før og det er like livat hver gang. Benedicte er frisk i avsparket, gir jernet og skal spille låter fra sitt album " Doghouse Rose» som fikk ble godt mottatt i musikkverdenen! Ingvild Hammer er en kjent vokalist, korist og perkusjonist som har bidratt på mange album opp igjennom tidene. Populært kalt «Nøtteskrika fra Gamleby’n» Det er selveste Michael Krohn som ga henne det tilnavnet og det med rette, Ingvild har en rocka soulstemme og det blir rock’n’roll og full fres! Ingvild er forøvrig i godt i gang med sitt andre album som spilles inn på Snaxville Recordings i samarbeid med Amund Maarud.

En musikalsk aften med Honky Tonk Angels er liv, røre og glimt i øyet! Lei av guttemusikken? Prøv Honky Tonk Angels!

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på Billettservice.