Hovedøen Social Club

05.09.2014 22:00 Hovedøen Social Club Herr Nilsen

Hovedøen Social Club

Hovedøen Social Club bringer latinsk eleganse og finesse til tradisjonsrike norske "schlägere" som fremføres med mer patos enn opphavsmennene og kvinnene noensinne hadde tenkt seg. Under ledelse av pianist og kapellmester Sverre Joner lover vi deg en uforglemmelig kveld når dette unike bandet gjør en av sine svært sjeldne konserter i Oslo.

Billetter kr 300,- / medlemmer kr 250,- kjøpes i døra eller på Billettservice.

Hovedøen Social Club er et prosjekt der Sverre Indris Joner samlet et knippe av de beste cubanske musikerene i verden og laget en slags “Buena Vista Social Club møter Kari Diesen”. Rosinen(e) i pølsa var særlig basslegenden Carlos Del Puerto fra det kjente cubanske latinjazz-bandet Irakere og Cubanismo, og Pepe Espinosa fra bandene Afro-Cuban All-Stars, Bamboleo, Klimax og også Cubanismo.

Hovedøen Social Club har som mål å spre salsa og ikke-100%-korrekte versjoner av norske slagere til Det Norske Folk. Bandnavnet strekker rammene for dette unike prosjektet - et møte mellom evigunge norske slagere fra 1940- 50-, og 60-tallet og gyngende kubanske musikktradisjoner. Om du hører til dem som har en skjult drøm om å høre Arne Bendiksens «Jeg vil ha en blå ballong» som salsa, er dette det eneste bandet i verden som kan hjelpe deg ut av knipen. Bandet består av Sverre Indris Joner (piano, arrangementer) Sergio Gonzalez (vokal), Eduardo Cedeño (congas), Tony Moreaux Charon (timbales), Ole Marius Melhuus (kontrabass), Erik Eilertsen (trompet).

Gled dere!