Sommerfest 2014

21.06.2014 15:00 Div. artister Kværnerbyen

Sommerfest

 
Lørdag, 21. juni 2014 - 15:00

Oslo og Østkanten bluesklubber gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer felles sommerfest i Kværnerbyen.

Vi kan garantere store artister, musikk på flere scener, god (og nok) mat, godt drikke og veldig god stemning.

Vi åpner dørene kl 15:00 og bandene og artistene vi i år kan by på er:

Rocksberg:

Øivind Aksberg, også "kjent" som Rocksberg leverer ekte varer med sin kassegitar og stompbox. Han spiller groovy fingerstyle gitar som "stinker rock 'n roll" og beveger seg gjennom flere sjangre. Aksberg spiller både eget materiale og låter av bla. Tommy Emmanuel, Merle Travis, Johnny Cash, Frank Sinatra og Billy Idol. Rocksberg spilte for oss på sommerfesten i fjor, og vi er glade for å ha ham tilbake i år også.

Blå Prøysen:

Det er Prøysenjubileum i år, hva er da mer naturlig enn å invitere Amund og Henrik Maarud, Erik Harstad og deres Blå Prøysen. Et prosjekt som presenterer Prøysen i ny, blå tonedrakt. Vi gleder oss stort til å høre hva dette møtet mellom Ringsaker og Mississippi har ført til.

Alabama Love Snakes feat. Lisa Lystam:

Det Karlstad-baserte bandet Alabama Lovesnakes har spilt sammen siden 2006 og leverer svingende bluesrock fra de Värmlandske sumpene. Med seg på gjestevokal har de Lisa Lystam, en kommende stjerne i svensk blues. Hun spilte for oss med sitt eget "Family"-band tidligere i vår, og overbeviste med både en stor stemme samt en utrolig tilstedeværelse og kommunikasjon med publikum. Med Alabama Lovesnakes i ryggen blir denne konserten garantert en opplevelse utenom det vanlige.

Løs Jakke:

Løs Jakke fyller kravene til en «Supergruppe» med god margin. Sammenlagt har medlemmene et par hundre års banderfaring, og hver for seg skapt stor stemning for musikkelskere på Oslos utesteder og ellers i Norge  de siste 40 – 50 årene. Bandet blander blues, bluesrock og rhythm & blues, og gir oss en musikkhistorisk reise inspirert av som John Mayall, Fleetwood Mac, Boz Scaggs, Rolling Stones, Chuck Berry, Paul Butterfield, Spencer Davies, Canned Heat, Fab.T-Birds, JJ Cale, Robert Johnson, Howlin Wolf, Elmore James osv. 

Eric "Slim" Zahl & The South West Swingers:

Bandets ambisjoner er å videreføre de flotte tradisjonene og musikken fra 50-tallet – med sitt eget og mer rocka uttrykk. Siden bandet startet i 2006 har de logget en imponerende mengde klubbjobber Norge rundt og har også levert flere strålende konserter for Oslo Bluesklubb. På sommerfesten er bandet forsterket med blåsere, noe som garantert vil skape genuin feststemning og gi konserten enda et ekstra løft.

Pris: 
250 / 300 (medlemmer / ikke medlemmer)
Sted: 
Kværnerbyen
Turbinveien 28