Undertakers Circus. Support: JoVix

05.12.2014 22:00 Undertakers Circus Herr Nilsen

Undertakers Circus. Support: JoVix

Progrockheltene fra Romerike er tilbake. Thor Greni leder Undertakers Circus med myndig hånd, og lover et minneverdig tilbakeblikk over bandets produksjon når Circuset inviterer til «forjulsblot» og det begynner å bli på tide å synge julen inn. De fire unge damene i JoVix (Marthe, Monica, Maria og Taran) åpner kvelden.

Billetter kr 200,- / medlemmer kr 150,- kjøpes i døra eller på Billettservice.

Undertakers Circus fra Lillestrøm eksisterte i en tiårsperiode fra 1967. Bandet var blant de første som skrev engasjerte og politiske tekster på norsk. Gruppen stilte med full blåserrekke og kunne musikalsk sett sammenlignes med amerikanske Blood, Sweat & Tears og Chicago.

I løpet av sin aktive periode ga bandet ut albumene Ragnarock (1973) og Brød og Circus (1975), samt singlene Little Boy Blue/Gotta Get Away (1968) og Rill køntri mjusik/Menuyet silikose (1972).

I Østkanten bluesklubb er vi svært glade for og stolte av at Undertakers Circus de siste årene har valgt å "synge julen inn" hos oss. Dette er blitt konserter der ALLTID er en sjeldent god stemning, OG som gjør det litt lettere å møte den siste innspurten før jul for alle de tilstedeværende - ikke minst for de som står på scenen. Dette blir (ganske sikkert, litt avhengig av dagsform og humør) også en sjelden sjanse til å høre bandets store hit "Riil Køntri Music" fremført på scenen. Og spiller de "Nettenes Prinsesse" vil fans av Big Bang kjenne igjen "Long Distance Man" fra Big Bangs "Electric Psalmbook". Ikke annet enn rett og rimelig når vi vet at den alltid like uforlignelige vokalist Thor Greni i Undertakers Circus er faren til Øystein Greni i Big Bang.