Vidar Busk & Daniel Eriksen fredag 21. mars kl 22.00 på Herr Nilsen

21.03.2014 22:00 Vidar Busk & Daniel Eriksen Herr Nilsen

Vidar Busk & Daniel Eriksen fredag 21. mars kl 22.00 på Herr Nilsen
Når gitarvirtuos Vidar Busk og bottleneck gitarist Daniel Eriksen slår seg sammen, blir det en eksplosiv blanding av blues, vintage rock 'n roll og soul. Bevæpnet med Dobro, barytonstrenger, trampeboks og et repertoar bestående av blueshistoriens godbiter, samt egne låter fra Busk og Eriksens respektive diskografier, leverer gitaristene et helaftens show du aldri vil glemme.

Vidar Busk dro til USA som 15 åring for å spille med den amerikanske artisten Rock Bottom. Her utviklet han en enorm teknikk og rutine som livemusiker. Busk har mange album på samvittigheten og har mottatt Spellemannsprisen to ganger, samt Notodden Bluesfestivals Bluespris og Telemark Fylkeskommunes Kulturpris. Busk regnes i dag som en av de fremste gitarister i Norge. Konstant turnerende med mye god musikk i bagasjen. Han har bevist at man ikke trenger være født i USA for å spille blues i verdensklasse.

Daniel Eriksen er kjent som en dyktig slidegitarist med fremtiden foran seg. Han har turnert Europa rundt med sin delta- og klassiske New Orléans blues. Eriksen gav i 2006 ut platen ”Ya Ya” til fantastiske kritikker. I 2010 kom oppfølgeren ”Muddy Days” som befestet hans rykte som en solid blues artist med noe å melde.

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,- kjøpes i døra eller på Billettservice.